Skoči na vsebino

Mazda MX-Crossport

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

want to know, kje pride? do slikc ? :)

mislm.. i??em jaz pa najdem ni? :blink:

btw, mi je zelo v?e? ! :wub:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

connections, kaalman, connections! :P:D:whatever:

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

virage, ne bos verjel ampak sem videl kiri avto mi lahko kupis kot sponzorstvo za mazda-si.net forum...hehehe

tega tle zgoraj :)

ful je lepa....aaaa....

ma kaj uno je res prestavna rocica??

ki zgleda res tako...

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

WOW!!!! Krasen avto. Menjam 626 za tega Crossport (z VASIM doplacilom) :)

voli vas Don

Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !

Napisano
:huh: zdaj pa ?e naredijo pomanj?ano kopijo tega pa 4x4 in turbo sr?ek in vola - kola za mene, nova Mazda3 GT-R :D
IPB Image
Napisano

btw, mi je zelo v?e? ! :wub:

Kot je ze wildcat napisala... :D

Sicer pa sem jih dobil na mail... :lol:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pa brke ima 🤔🫣
    • Okoli 5 minut sem rabil za zamenjavo. Razlika očitna 👍
    • Evo-tako se orodje kupuje😄...moja je.   Kotni brusilnik Makita (fleksarca , fleks) 125mm 40EUR WWW.BOLHA.COM Kotni brusilnik Makita (fleksarca , fleks) 125mm 40EUR Kotni brusilnik Makita (fleksarca , fleks) 125mm, 1020W,   Za 40€ raketa😃-deluje,in je tudi kozmetično v odličnem stanju...še gumasti kabel je OK in še original. Še "stara šola" z stikalom na "kačung,kačung",lepo teče,in ne izgleda "zlorabljena". Le ščitnik manjka,a tega itak imam enega viška,ko sem eno Makito "ubil". Bom stroj popolnoma restavrira...ležaji,čiščenje,nove ščetke,nova mast,še ščitnik glave bom zrihtal,da bo kot nov...,in edino modifikacijo,ki jo želim narediti je vgradnja mehkega zagona (imam že na zalogi),ker rukne k hudič...ima "le" dobrih 1000W in velik navor💪. V mojih očeh prava "lepotica"🧐,ki je povrhu še zelo priročna...je pa tudi težka😲.   VID_20250916_112655.mp4
    • Ne to z modelom, debata naprej o izvedbi napada. Moje mnenje, kot sem napisal - svoboda govora ima svoje meje, tudi Hitlerja bi bilo dobro tam okrog leta 39, 40 pihniti, pa je tudi začel za govornim odrom. Stojim za to izjavo. Trumpu se pa tudi naj malo hlače zatresejo, verjetno je že marsikateri metek v saržerju in čaka na pravi trenutek. Kar sejejo z besedami, to naj tudi žanjejo.   Kako določiti mejo svobode govora? To dragi moji, je pravo vprašanje.
    • Nesreča pri delu: 59-letnik umrl v eksploziji med menjavo olja na vozilu WWW.RTVSLO.SI V ponedeljek dopoldne se je v enem izmed podjetij na območju ljubljanskih Most zgodila nesreča pri delu, v kateri je umrl 59-letni moški. Po prvih podatkih policije je umrl zaradi tlačne eksplozije...   Hudiča no..
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.