Jump to content

Alex

Members
 • Posts

  19,946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  388

Alex last won the day on September 23

Alex had the most liked content!

About Alex

 • Birthday 11/29/1943

Member title

 • Member Title
  Rockstarr

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Capodistria
 • Interests
  Fucking Rock'n' roll. ☠️

Other informations

 • My car
  Mazda cx-30, Mazda 6 - vse v rdeči

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

13.7k

Reputation

 1. Isto pravi moj mehanik, ki je bil prej mehanik na uradnem mazda servisu. Da prisega na textar. In sicer oboje-diski +ploščice. Takoj za njimi pa ATE- vse skupaj.
 2. Jaz pa moje diske in ploščice kar konkretno "pilim" in bremzam na polno. Prejšnji oh in sploh narezani brembo diski so po enem letu začeli konktetno opletat. Mi je pa bilo čudno od vsega začetka, ko sem jih montiral gor, da mi je spredaj "treslo". Kolesa sem dal balansirani pri treh različnih vulkanizerjih in nikoli ni bilo zares v redu. Ko pa sem pred enim letom in pol zamenjal sprednje ploščice in diske z coated Textar pro, naenkrat ne trese čisto nič. Bremzajo pa fenomenalno.
 3. Alex

  Gume

  Jaz in Gelipter jih imava na cx30. Vrhunska, tiha guma. Še posebej je dobra v mokrem in po snegu
 4. Včeraj semm natankal obe mazdi do vrha. Če bo šlo tako naprej z golobnjakovimi podražitvami, bo res potrebno nabavit električarja. Aja, pa dobro muziko bo dobro imeti v avtu. Da bomo lepo plesali na črpalki. 😊
 5. Sam dizla nisem nikoli kupil, da bi ga v par letih prodal. Prva 6-ica je bila v moji lasti 16 let. Upam, da bi tudi tale. 😊
 6. ... ker je bilo prodano 90% dizelc in 10% benzinarje, mogoče. 😊
 7. A je ta model doma v Dragomerju? 🤔
 8. To so pravi podatki. Bravo. 👍 Se pravi, da ta dizel mazda pri 280000 še lepo prede. Menim, da imajo ljudje največ problemov ravno zaradi nepravilnega vzdrževanja. Kot sem že enkrat napisal, je modelu, šla mala turbina na mazdi 6. In potem izjavi mojemu mehaniku, da dela "redne" servise na 25000 kilometrov. 😬 Če pomislimo, da ima kar nekaj nafte v olju je to kar dober recept za težave.
 9. Se strinjam. Ko se enkrat pelješ s pravim električarjem ugotoviš, da niti ni tako naporno vse skupaj. Seveda, če dobiš polnilnico fraj. Zase vem, da bom v prihodnjih zanesljivo nabavil kakega. Ja, včasih se res vprašaš na kakem forumu si pristal. O samih avtomobilih je v zadnjih časih bolj malo debate. Največkrat odgovoramo morebitnim novim kupcem mazd, a imam občutek, da imajo sami itak že izdelano sliko, kaj bodo kupili.
 10. Fantje, vi kepo vozite svoje benzinarje in ne k...te o stvareh, ki jih ne poznate. Iiz lastnih izkušenj lahko govorimo lastniki dizlov, ostali lahko le nakladate tja v tri dni. Kot recimo o električarjih, a ga nima še nihče na forumu. Pravega, ne hibrida.
 11. Pa to je to. Sedaj imam noter Motul olje in se pozna tudi na porabi.
 12. Pa, debela verižica spada pod obvezno dodatno opremo.
 13. Jaz bi ti predlagal dizelco, 150 konjsko, ročni menjalnik z lahkoto, uvozi jo iz nemčije, kjer imaš cel kup izbire. Kar nekaj nas ima enako na forumu brez nekih večjih problemov. Ti voziš veliko kilometrov z njo, pa tudi dnevno prevoziš veliko. Nasvete ti lahko damo lastniki enakih mazd in ne nekdo, ki je še nilokil ni vozil ne imel. Ko (če sploh) boš izbiral benzinsko, lahko poslušaš lastnike, ki vozijo benzinarka. Takole. Redno menjuj olje na 10000 km, In vse ostalo, kar smo že napisali glede vzdževanja. Poznam lastnike, ki imajo prevoženih že 300000 km in več. Ravno pred kratkim sem se srečal s kolegom, ki ima enako in je trgovski potnik. Vsak mesec naredi po 10000 km. Na koncu se moraš odločiti sam. Če bi že vzel 6-ko benzinarko bi morala bit obvezno turbo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.