Jump to content

Alex

Members
 • Content Count

  12,881
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  242

Alex last won the day on March 2

Alex had the most liked content!

Community Reputation

4,639 odlično

About Alex

 • Rank
  Rockstarr
 • Birthday 09/26/1963

Profile Information

 • Interests
  Fucking Rock'n' roll. ☠️

Recent Profile Visitors

3,170 profile views
 1. In vemo eno več. Da lahko z lahkoto čipamo avte in bo menjalnik zdržal. 🤗
 2. Kdaj boš menjal sklopko in olje? Se kar zmeniva za pol litra, pa bo v rezervi, če ne bom rabil.
 3. Sem še enkrat pogledal, koliko olja, ki ti je ostalo, si ti meni poslal. Polna kantica je bila 3,8l. V tvojega je šlo pribl. 1,7 l ostalo je 2,1 litra. Vem, da je vlil moj mehanik noter vse, se pravi, da je bilo potem res 2,1 l. Ampak nikakor 2,4.🤔
 4. Tudi na tujem mazda forumu je govora o "two guarts" of oil in gear box. 1 guart=0,94liter. Se pravi, da gre res okoli 1,8l olja noter.
 5. Ko je meni mehanik menjaval olje je prav poudaril, da ga je nalival dokler ni pričelo teči ven skozi luknjo čepa. In mislim, da ga je bilo 1,7-1,8 l. Ne more bit takšna razlika, tudi, če je menjalnik malenkost drugačen. Sicer pa imava oba 150 konjsko dizelco z ročnim mejalnikom in s tem enak menjalnik.
 6. He, He, kaj bi pa potem rekel na moje, ki imajo presek 40?🤗
 7. Saj zato pa pravim, da grem končno na moje dobre 19". 🤗
 8. Meni je tudi šlo noter nekaj takega. Nikakor pa ne 2,5 l. Pa je odprl mehanik čep, da je začelo teči ven olje, ko ga je dovolj? 🤔 Če je preveč olja noter nikakor ni v redu.
 9. Če bo po sreči grejo letne gume ta vikend gor na avto. Dovolj je bilo 17" balonark.
 10. https://plastidip.si/izdelek/plasti-dip-mat/
 11. A boš dal distančnike na 20" kolesa? Kakšen ET si vzel in koliko je širina platišča? Če boš nižal moraš pazit, da ti ne bo ružilo po blatniku. 🤔
 12. Glih sem hotel predlagati kaj podobnega. Recimo. https://m.it.aliexpress.com/item/33050838133.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail Ja, najbolj bi pasala črna.
 13. Baje, da je na njihovem forumu vreme udarna tema. Ko se bliža dež ali sneg je tema o vremenu obarvana rdeče. 🧐 Takrat odsvetujejo vožnjo.
 14. Po moje, če hočeš pravi vintage občutek, mora bit original avto radio noter. 🤗 Nič ni lepšega in za živce bolj sproščujočega, ko ti navije trak v avto radiu in potem vzameš navaden svinčnik in lepo počasi vrtiš kolešček, dokler ne spraviš vsega traku nazaj v kaseto. 😊
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.