Skoči na vsebino

Scr3am

Člani
  • Sporočil

    4.706
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    81

Vse objave uporabnika Scr3am

  1. Scr3am

    Jamralnik v2

    Ful je tega zadnje cajte. Jaz sem dobil iz neke slo stevilke kao za posodobitev gesla pri NLB pay pa potem za posodobitev netflix racuna itd. Najbolj smesno je pa, da sploh nisem pri NLB niti netflixa nimam. Pac scam. Sej ze takoj po linku vidis. Sem pa tudi od kao "poste slo" dobil in imajo dost podobno spletno stran. Seveda de redirecta na njihovo fake stran kjer naj bi vpisal svojo st. kartice in CVV 🤦
  2. Scr3am

    Razni zanimivi posnetki in članki

    To se mazdi ne more zgodit, ker itq zadnje celjusti stekajo tako da ena skrb manj 🤣
  3. Scr3am

    Računalništvo

    Kateri komi dohaja 144hz ? Pa 144hz moj jajc R5 3600 z lahkoto dohaja . Je pa res da imas ti vrjetn 2K ce ne celo 4k ?
  4. Scr3am

    Računalništvo

    Ryzen 7 5800x3d se zmeri najboljsa odlocitev, kljub temu da je se na AM4 platformi. Menda je dost problemov glede kompatibilnosti na AM5 platformi in DDR5 🤷
  5. Scr3am

    Računalništvo

    A 78C je kao to much za cpu pod obremenitvijo ?
  6. Menjaj zavore za aftermarket in bo vredu. Original roba je iz pralnega praška in bo po vsej verjetnosti po hitrem postopku spet isto.
  7. Scr3am

    Jamralnik v2

    Pri nas je isto kakšno uro nazaj.
  8. Scr3am

    Jamralnik v2

    Sej pravim jaz imam oljni, zracni in kabinski filter vedno od mahle in ni bil noben made in china nikoli Oljni filter je OX 203D pa je made in austria prav tako zracni LX 936 je made in austria.
  9. Scr3am

    Jamralnik v2

    Jest se noben mahle filter nisem dobil made in china pa vedno samo mahle kupujem. Ponavadi je made in CZ ali pa kera druga drzava. Nikoli pa made in china. Vsaj do sedaj ne.
  10. Scr3am

    Jamralnik v2

    Doma imam BOSCH hladilnik, pralni stroj, susilni stroj, vrtalnik in vijacnik in noben ni narejen made in germany oz. celo noben ni narejen v isti drzavi.
  11. 3€/vijak je na uradnem servisu. Sem jih kupil pri pooblašcencu par let nazaj.
  12. Nikoli nisem mazal vijakov in tudi nikoli ni bil problem.Iskreno tudi nisem opazil, da bi mehanik ali vulkanizer mazal vijake. Ponavadi namazejo samo pesto, da se feltna ne prime gor.
  13. Scr3am

    Jamralnik v2

    "more se mašina ulaufat". Ko bo izven garancije se bi morala že ulaufat. V kolikor se do takrat ne bo bo potrebno narediti genralko, ampak to pa žal garancije več ne krije 🤣.
  14. Nova vrata boš težko dobil. Prej kleparska in ličarska popravila in preliv. To je to.
  15. Tebi je bistvo kaksno cenitev bo naredil tvoj cenilec in ne nek zunanji. Tvoj cenilec (od zavarovalnice) ti bo izdal nalog in s tem nalogom gres lahko potem popravljati kamor zelis. V kolikor bo licar naknadno nasel dodatno popravilo jo mora cenilec oz. zavarovalnica oddobriti, saj v nasprotnem primeru tega ne bo dobil placanega. Torej vse je vazno kaj bo cenilec napisal na nalog za popravilo, ker je to osnova za popravilo.
  16. Scr3am

    Plastika na Mazdi CX 30

    5. Nisi gledal v tapravi garaži
  17. Scr3am

    Mazda 6 2008 radio

    Imam jaz in sicer že več, kot 5 let in brez kakršnih koli problemov. Znamka je eonon (lahko pogledaš na spletni strani) in pošljejo iz španije tako, da ni davka niti carine. Moj ima 4gb rama in je tako rekoč, kot tablični računalnik. Ima gps, BT, prostoročno telefoniranje, vzvratna kamera, sprednja kamera, split screen, usb itd. OS je seveda android. Skratka top
  18. Scr3am

    Tole je pa kr smeh

    Ena za Slivko 🤣
  19. Scr3am

    Chat is back ...

    200 € je bil alternator od helle in je bil v 4 dneh že pri meni - poslano preko ebaya uradna trgvoina hella. Pri bartogu je bil pa od čunga lunga firme ridex - 300€ in bi ga dobil naslednji dan. Sepravi je vsega skupi razlike 3 dni. Poleg tega pa v večini primerov itq čakaš na mehanika in nisi že naslednji dan na vrsti. Kar se same dostave in poškodbe tiče še nisem doživel tega primera, da bi dobil poškodovan izdelek pa zelo pogosto (vse sorte) naročujem preko spleta. Ne rečem, da ni nemogoče ampak zelo redko. Še najslabše izkušnje imam s pošta slovenija, kot z ostalo kurirno službo. Skladiščijo pa itq usi in ni Slovenija nobena izjema. Skratka moj point je bil da je v slo vse dost predrago, če primerjaš cene v tujini. Lahko recimo primerjaš tudi shoppster, mimovrste z amazonom pa ti bo takoj jasno. Pa ne govorim o par evrov razlike, ampak kar konkretne razlike.
  20. Scr3am

    Chat is back ...

    Pa razumem to. Zaradi mene če stranka hoče vse original in gre vse direkt na uradni servis menjat. Debata je bil samo o ceni rezervnih delov. Kje jih bo pa kdo naročil in kje jih bo menjal, ter koliko časa bo brez avta je pa to njihova odločitev.
  21. Scr3am

    Chat is back ...

    Ne govorim o ceni menjave rezervnih delov, ampak o ceni rezervnih delov. Pri nas je vse 30-40% dražji, kot če ta identični del naročim preko spleta iz tujine. Pri nas naročim samo če je res nujno potrebna takojšnja menjava. Kar je pa zeloo redko. Pa še to, če se zgodi se ponavadi itq usaj en teden čaka na mehanika tako, da imam ta del že zdavnaj doma.
  22. Scr3am

    Chat is back ...

    Kaj ima sedaj napaka na avtu veze s ceno avtodelov?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.