Skoči na vsebino

Goodwill

Člani
  • Sporočil

    14
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dodatne informacije

  • Moj avto
    MAZDA 3 G120

Dosežki uporabnika Goodwill

Novinec

Novinec (1/14)

11

Ugled

  1. Goodwill

    Mazda CX-5 vs...

    Lep pozdrav Mogoce kot dodatna tocka v pomoc pri odlocitvi. Ameriski IIHS, je razglasil MAZDO kot najbolj varna avtomobilsko znamko za 2017. https://www.torquenews.com/3929/mazda-builds-safest-cars-road-today-according-agency
  2. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    No pa se se jaz oglasim po dolgem casu. Zadovoljen lastnik Mazde 3 Revolution. Mogoce v razmislek za odlocitev med Attraction in Revolution. Jaz imam zimske gume na 16 colskih platiscih. Sama razlika med voznjo z 18 ( sicer letnimi ) in 16 je `freaking` ocitna in po mojem osebnem mnenju vredna tiste razlike v ceni. Avto se mi zdi kot da je bil narejen za te 18 colske in je pravi uzitek vozit. In se zanimiv dogodek. Vceraj me je povozil kolesar. hehe .. CLovek po nasprotni strani ceste, ob ograji ki je bila nepregledna , seveda se je pogovarjal po telefonu se lepo zaleti vame ko pridem za ovinkom. Mazda lepo v svoji STAR TREK maniri, zacne piskat, zavirat, avto se ustavi.. kolesar pa lepo na polno v mene Se enkrat potrjeno pravilo , da tehnologija ne more resevat socialnih problemov.
  3. Ugregor, Sicer je to samo moja izkusnja. V teh 60k km kar sem jih nardil v letu in pol , v bistvu sploh nisem opazil kaksnih poskodb od kamenckov. Dejstvo je sicer da nisem prevec pozoren na take reci. Avto mi sluzi za prevoz in se ne obremenjujem s tem. Ne vem kako je kaj z drugimi barvami vozila, Jaz imam Titanimu flash mica. Morda so te poskodbe vidne bolj na kaksni drugi barvi in iz tega razloga morda bolj motece.
  4. Po letu in pol kar sem postal lastnik mazde 3 Revolution, lahko recem le da sem zadovoljen. Z avtom delam tudi dolge poti ( 1400km ) in je pravi uzitek v voznji. Sploh mi je pomembno da na koncu taksne poti nisem prevec utrujen, v primerjavi z voznjo na isti relaciji s prejsnimi avtomobili ( Passat, Volvo S80 in podobnimi ) Omenim lahko se da imam poleti 18 colske pozimi pa 16 colske gume. Obcutek je razlicen, ampak so 18 ke poleti prav super, ceprav je bolj `trd` feeling. Porabo lahko samo pohvalim. Ne vozim niti priblizno v nekem varcnem rezimu, pa imam konstanto tam 6-6.4.
  5. Sem pravkar prebral clanek, sicer na Zurnalu. Bravo za Mazdo !
  6. Evo, pa nadaljuje mazda svoj uspeh http://www2.mazda.com/en/publicity/release/2016/201603/160325a.html
  7. Goodwill

    Mazda KOERU Crossover Concept

    Tukaj je video iz Frankfurta ob predstavitvi Koeru.
  8. Goodwill

    Mazda KOERU Crossover Concept

    http://www.cnet.com/news/mazda-debuts-koeru-concept-in-frankfurt/
  9. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    A sestica ima te vse dimenzije homologirane.. 3ka ima 16 in 18. Za zimo pa mi tudi ni pomembno da ne vem kak lepo izgleda
  10. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    Za zimo jaz zelim jeklena platisca. 18ke Alu imam zdaj gor in bom pustil letne gume na njih. Je pa res da v ceni ni neke razlike, imas prav.
  11. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    Ne vem kako je pri drugih Mazda zastopnikih, jaz sem sel do Ferka gledat za zimske gume in jeklena platisca za zimo. Pravijo da bodo ali pa zdaj ze mogoce imajo ponudbo zunaj. Kolk mi je rekel tam, bo cca 600 EUR, gume in platisca, pa bojda nekaj razlicnih modelov gum na izbiro.
  12. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    Jaz sem imel taksno `usnjeno` zgodbo s passatom. Na zalost takrat ni bilo nic v garanciji, tako da upam da se je to kaj spremenilo. Sem pa razmisljal da bi kdaj kasneje dal usnje naredit kar na boxmarku. Koliko sem slisal da nardijo tudi po narocilu, samo je vprasanje ce samo za tiste proizvajalce avtomobilov za katere oni ze tako ali tako proizvajajo. Vprasanje je seveda tudi cena potem. Sem tako iz tretje roke slisal da je dal 1500 EUR za cliota, kar se mi ne zdi over the top, tako da nisem cist preprican v resnicnost podatkov.
  13. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    Koncno docakal. G120 Revolution je koncno prispela domov . In ravno na dan ko sem prevzel avto.. popoldanske plohe. Tako da slike bodo, po pranju. Drugace pa prvi vtisi so odlicni. Menjalnik, voznja, vse mi stima. Poraba LJ-BLED-MB pa 6,1 ob kar konkretnih ... prekoracitvah omejitev.
  14. Goodwill

    Mazda 3 (2014)

    Lep pozdrav vsem Najprej, hvala vsem ki ste objavljali tukaj. Je bila dobrodosla pomoc pri odlocitvi. Ob moznosti voznje prejsnjega in novega modela ( foter je zaprisezen Mazda voznik ze dobrih 20 let ) je bila odlocitev preprosta . Ob tem da sem pred tem gledal nekaj v rangu passata, superba, me je nova Mazda 3 presenetila v vseh pogledih. Dovolj prostorna, dinamicna ( passat in superb sta prav dolgocasna avta v primerjavi ). Tako nekje okrog 1 julija dvignem mojo G120 Revolution , titanium flash barve in dvignem stevilo MAZD v familiji ( demio, Premacy, in dve 3jki )
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.