Jump to content

Civic

Members
 • Posts

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Civic last won the day on January 26 2020

Civic had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  D?

Other informations

 • Car modell
  Cx 30 G 122

Recent Profile Visitors

1,052 profile views

Civic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

92

Reputation

 1. Da še jaz uletim s mojo: točim vedno 42 - 44 litrov in naredim med 680 in 700 km ... in ker pot.rač. nisem resetiral že lep čas mi že pol leta kaže 6,9 l/100 km ... 😄. Glede na pretežno jajcanje po par kilometrov od doma in mogoče do Lj. je po moje to kar ok poraba.
 2. Ja srečno vožnjo in veliko užitkov z novo pridobitvijo.
 3. No pa se kar nabirajo: pred dnevi zaslišim glas biip biiip vsake toliko časa ... počasi mi je postalo jasno, da je to isti biip kot pri park senzorjih. In včeraj sledi "nadgradnja" tega opozorila: na zaslonu se pojavi tloris avta in opozorilo "preverite okolico .... " in je zaslon neuporaben za vse ostalo. K sreči ob ponovnem zagonu tega ni več, ostanejo pa tisti biip biip ... Ja in že nekaj časa se "dogaja" tudi šipi v šoferskih vratih: včasih dela pomik kot je zamišljeno, včasih pa moram gumb na vratih držati da se okno zapre ali do konca odpre. Ostalo pa zaenkrat bp.
 4. Konec leta 2019. Mogoče pa je razlog v tem, da sredinske črte pri nas so (kakršne so že), rob vozišča pa dostikrat ni označen s črto ...
 5. Tudi mi2 sva storila enako. Zaenkrat zelo zadovoljen z Interclassom. Ko smo ravno pri cx 30: poštar je prinesel priporočeno pismo z vpoklicom zaradi zapiranja/odpiranja zadnjih vrat (prtljažnika) ... sedaj se moram le zmenit za termin da napako odpravijo.
 6. Ja a sedaj pa nihče več ne "pada" na soul red barvo 😲 . Ja in srečno na cesti.
 7. Me je minilo vse, ko sem pogruntal, da bi moral poleg platišč nabavit še 4 senzorje za kontrolo pritiska ... vse skupaj je pa že preveč € ... tako so sedaj na original alu pozimi zimske Yokohame, poleti pa še original letne, premontaža in centriranje pa 2x na leto po 30€ in to je to.
 8. Ne s storitvami servisa ni bilo nič narobe. Sem pa že 1x napisal v drugi temi: ko sem se ogreval za menjavo, sem se pri njihovem "prodajnem svetovalcu" v salonu dogovoril za testno vožnjo s cx 30. Zapisal si je vse moje kontaktne podatke in v letu in pol še ni poklical. Dopuščam možnost, da je sedaj že kaj boljši odnos do strank. In zato sem šel pač drugam po novo Mazdo seveda po predhodni probni vožnji. In tako bom do nadaljnega tudi servise opravljal pri njih, saj mi je vseeno ali grem iz Domžal v BTC ali na Dolgi most.
 9. Mi2 tudi. Korektni, prijazni, ustrežljivi in potrpežljivi (so čakali skoraj dva meseca, da sva cx3 prodala). Tudi na 1. servisu in enen posodabljanju sem bil pri njih ... do sedaj zadovoljen z vsemi storitvami pri njih. Moram pa pristaviti, da sem cx3 vozil v BTC na servis in je bilo vedno vse ok ... tudi vse kar je bilo v garanciji so porihtali brez problemov. Ja pa srečno vožnjo z novo pridobitvijo.
 10. Če si pravilno razlagam ima Mazda dosti efektivni pogonski sklop in majhno porabo ... najbolj požrešen pa je bil na testu vw.
 11. Zanimivo ... 24 časa ‒ test izdržljivosti električnih automobila WWW.RTS.RS Ekipa emisije SAT nastavlja da iznenađuje svoju publiku neobičnim testovima.
 12. Situacija je bila sledeča: sobota popoldan - AC Lj.-Mb. odsek čez Trojane popoldan, snežilo je kot sredi zime ... in na avtu se nabere snega in ledu na sprednjem delu kar nekaj, vetr. sreklo pa le mokro, saj se sneg sproti topi AMPAK na armaturo prileti opozorilo, da naj vozim na izi, ker elektonska pomagala trenutno niso v funkciji ... in res: ni tempomata, ni ohranjanja voznega pasu, ni "pametnih" luči in radio utihne ... in ker je bila temperatura okoli 0 st.C led ni odpadel ali se stalil do g.hiše v Celju. No tam se je potem le toliko ogrel, da je bilo na poti domov vse ok. Pa mi pride na misel: kako bi se v tem vremenu "izkazal" samovozeč avto?
 13. EU bi imela nadzor v novih avtomobilih. Kaj to pomeni? SIOL.NET Evropska unija se odloča, ali naj prihajajoči emisijski standard Euro 7 začne nadzorovati realne izpuste emisij kar neposredno iz avtomobila skozi njegovo celotno obdobje uporabe. Nova pravila bi lahko imela... Mogoče ni ravno prava tema, ampak s5 protežiranje e vozil ... ti birokrati v Bruslju res izgubljajo stik z realnostjo.
 14. Opevani motor se konec leta vrača v mazdi MX-30 WWW.ZURNAL24.SI Na avtomobilsko prizorišče se vrača že znani a nekoliko zapostavljeni igralec, Wanklov rotacijski motor, ki pa bo tokrat odigral malce drugačno vlogo kot doslej. Zanimivo ...
 15. https://www.carscoops.com/2021/02/honda-wastes-no-time-pimping-up-new-2021-hr-v-vezel/ Evo pa še dve opciji za kranclanje z dodatki ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.