Jump to content

Civic

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Civic last won the day on January 26 2020

Civic had the most liked content!

Community Reputation

87 odlično

About Civic

 • Rank
  Trotlfahrer

Other informations

 • Car modell
  Cx 30 G 122

Profile Information

 • Location
  D?

Recent Profile Visitors

763 profile views
 1. Ja a sedaj pa nihče več ne "pada" na soul red barvo 😲 . Ja in srečno na cesti.
 2. Me je minilo vse, ko sem pogruntal, da bi moral poleg platišč nabavit še 4 senzorje za kontrolo pritiska ... vse skupaj je pa že preveč € ... tako so sedaj na original alu pozimi zimske Yokohame, poleti pa še original letne, premontaža in centriranje pa 2x na leto po 30€ in to je to.
 3. Ne s storitvami servisa ni bilo nič narobe. Sem pa že 1x napisal v drugi temi: ko sem se ogreval za menjavo, sem se pri njihovem "prodajnem svetovalcu" v salonu dogovoril za testno vožnjo s cx 30. Zapisal si je vse moje kontaktne podatke in v letu in pol še ni poklical. Dopuščam možnost, da je sedaj že kaj boljši odnos do strank. In zato sem šel pač drugam po novo Mazdo seveda po predhodni probni vožnji. In tako bom do nadaljnega tudi servise opravljal pri njih, saj mi je vseeno ali grem iz Domžal v BTC ali na Dolgi most.
 4. Mi2 tudi. Korektni, prijazni, ustrežljivi in potrpežljivi (so čakali skoraj dva meseca, da sva cx3 prodala). Tudi na 1. servisu in enen posodabljanju sem bil pri njih ... do sedaj zadovoljen z vsemi storitvami pri njih. Moram pa pristaviti, da sem cx3 vozil v BTC na servis in je bilo vedno vse ok ... tudi vse kar je bilo v garanciji so porihtali brez problemov. Ja pa srečno vožnjo z novo pridobitvijo.
 5. Če si pravilno razlagam ima Mazda dosti efektivni pogonski sklop in majhno porabo ... najbolj požrešen pa je bil na testu vw.
 6. Zanimivo ... 24 časa ‒ test izdržljivosti električnih automobila WWW.RTS.RS Ekipa emisije SAT nastavlja da iznenađuje svoju publiku neobičnim testovima.
 7. Situacija je bila sledeča: sobota popoldan - AC Lj.-Mb. odsek čez Trojane popoldan, snežilo je kot sredi zime ... in na avtu se nabere snega in ledu na sprednjem delu kar nekaj, vetr. sreklo pa le mokro, saj se sneg sproti topi AMPAK na armaturo prileti opozorilo, da naj vozim na izi, ker elektonska pomagala trenutno niso v funkciji ... in res: ni tempomata, ni ohranjanja voznega pasu, ni "pametnih" luči in radio utihne ... in ker je bila temperatura okoli 0 st.C led ni odpadel ali se stalil do g.hiše v Celju. No tam se je potem le toliko ogrel, da je bilo na poti domov vse ok. Pa
 8. EU bi imela nadzor v novih avtomobilih. Kaj to pomeni? SIOL.NET Evropska unija se odloča, ali naj prihajajoči emisijski standard Euro 7 začne nadzorovati realne izpuste emisij kar neposredno iz avtomobila skozi njegovo celotno obdobje uporabe. Nova pravila bi lahko imela... Mogoče ni ravno prava tema, ampak s5 protežiranje e vozil ... ti birokrati v Bruslju res izgubljajo stik z realnostjo.
 9. Opevani motor se konec leta vrača v mazdi MX-30 WWW.ZURNAL24.SI Na avtomobilsko prizorišče se vrača že znani a nekoliko zapostavljeni igralec, Wanklov rotacijski motor, ki pa bo tokrat odigral malce drugačno vlogo kot doslej. Zanimivo ...
 10. https://www.carscoops.com/2021/02/honda-wastes-no-time-pimping-up-new-2021-hr-v-vezel/ Evo pa še dve opciji za kranclanje z dodatki ...
 11. Ga prepoznate? Nov avtomobil, ki bo spremenil videz. SIOL.NET Honda je razkrila novo podobo svojega nekdanjega klasičnega kompaktnega športnega terenca H-RV, ki pa bo v novi generaciji dobil precej bolj kupejevsko obliko karoserije. Avtomobil bo poganjal hibridni... Priznam, da sem gledal aktualno, ko je "prišla na svet" ... tudi zato, ker bi bila po treh civicih to 4 Honda pri hiši. Pa me izgled ni prepričal in je odločitev potem padla na CX 3 ... Novi model pa bo po slikah sodeč druga zgodba. No prvi konec je videti bolj tako tako, mogoče bo v živo
 12. No za ta izraz pa slišim prvič. Meni so do sedaj še vedno vse porihtali, pa je bila to Honda ali Mazda. Potem so pa tu še vpoklici in če nimaš urejenih rednih servisov ne vem, kako je to potem urejeno. Npr. na Cx 3 so zamenjali v garanciji kompresor klime in popravili levo ogledalo.
 13. Evo vse spedenano: obvezno in kasko zavarovanje, podaljšanje reg. in nova vinjeta. Ko sem bil na servisu sem pa pozabil vprašati sledeče: se zgodi, da silom prilike čoveka doleti prevoz daljšega predmeta in zadeva potem "štrli" iz prtlažnika ... in potem je tu ele. zapiranje zadnjih vrat, ki pa se zaradi situacije ne zapro. Sedaj pa me zanima, če lahko storim kakšno škodo ali okvaro na mehanizmu, ker se vrata niso zaprla in zaklenila. Hvala in lp.
 14. No takole: leto je naokoli in opraviti je bilo potrebno 1.servis ... po 12500 koronskih kilometrih je dobila novo olje in filter in bila deležna osvežitve rač.programov ter cela pregledana. Sedaj pa sledi še podaljšanje registracije in vinjeta in to je to za letos ... upam, da so to vsi stroški za letos seveda razen goriva jasno.
 15. Ja to zanima tudi mene ... ne moreš jih dvigniti in očistiti vet.steklo kot se spodobi 🙁. Bom vesel vsakega napotka in informacije. Hvala.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.