Jump to content

Civic

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Civic last won the day on January 26

Civic had the most liked content!

Community Reputation

58 odlično

About Civic

 • Rank
  Trotlfahrer

Other informations

 • Car modell
  Cx 30 G 122

Profile Information

 • Location
  D?

Recent Profile Visitors

469 profile views
 1. 1. To je tema o mazdi 3 in ne o porabi vseh mogočih modelov ... in 2. Le kako se vam da pregovarjat okoli +- 3 dcl na 100 km pri teh cenah goriva 😇.
 2. Prvi pogled na novi Mazdin šestocilindrični motor AUTOBLOG.RS Na fotografiji su tri nova sistema, linijski šestocilindrični motor, novi četvorocilindrični motor i plug-in hibrid. Potpisuje ih Mazda, jedan od
 3. Ne vem no, izgleda da vas večina pozablja, da Slovenija ni ciljna država za tak avto ... za večja velemesta Evrope pa je po moje že drugače. Živečim tam ali na obrobju pa bo verjetno bolj odgovarjal; pa verjetno se boš lahko pripeljal bližje centru velemesta, kamor pa fosilci ne bodo smeli več. Tako boš za tisti t.i. "zadnji kilometer" lahko uporabil noge ali skiro ali kolo ne da bi ti bilo treba še koristiti javni prevoz. Pa tudi do letališča ali žel.postaje boš prišel z njo. Dopust: niso vsi obremenjeni z Jadranom in tudi nimamo vsi nepremičnin pri Hrvatih ... saj ne rečem da ni
 4. Ja kakor komu ... meni je predvsem zanimiva in čisto ok; ni kičasta kot kakšna Kia. V živo in ob barvi, ki ji paše je prav fletna. Mi je pa občutku ob ogledu od zunaj sama potniška kabina manjša kot pri cx 30. Lahko pa da me občutek vara.
 5. Mazda MX-30 e-Skyactiv G mild-hybrid AUTOBLOG.RS Nakon što je u Evropi već počela sa prodajom svog električnog SUV-a MX-30 (ima 143KS, baterije od 35.5 kWh i autonomiju od oko 200
 6. No pa je pri nas. Novinarji so jo že sprobali. Cena: 34 500 € minus 6000 subvencije za premo GT.
 7. Ja in kaj pomeni "cena velja v primeru nakupa s kia bonus financiranjem" ? Samo zanima me ... Sem si pa jo ogledal ob pričetku prodaje pri Veit-u: zunaj malo kičasta ampak ok; znotraj pa poplava gombov ... adijo pamet.
 8. Preberem, da je vpoklic za proizvedene med 22.oktobrom 2019 in 6.marcem 2020 ... najina je bila novembra že v salonu tako da sklepam, da ni med njimi ... če pa je, bodo pa že poslali pošto.
 9. V salonu Mazde v BTC-ju sem se lansko leto na koncu poletja dogovoril in pustil kontakt za testno vožnjo cx 30 ... do danes me še niso poklicali ?!? ...
 10. Mi2 sva jo naročila že ob plačilu are za avto in so jo zmontiralli že takoj na novo. Interclass v Ljubljani.
 11. A Turbocharged Mazda3 With All-Wheel Drive Is Allegedly Coming | Carscoops WWW.CARSCOOPS.COM The all-wheel drive Mazda3 will likely get the company's 2.5-liter turbo.
 12. Hoj. To pokanje so na moji cx3 porihtali v garanciji na servisu ... zamenjali so nekakšne "šaljice" in je bilo potem ok. Baje se prehitro obrabijo.
 13. No pri najini v temno sivi barvi so ?isto ok ... subjektivno mnenje itaq;Kot sem pa ?e enkrat napisal: pomembno mi je po?utje v avtu in to je za 4+ .
 14. Kako bo pa kaj z dobavo MY 2020 in ali ?e vedno dr?i, da bodo vse cx 30 prihajale v bodo?e iz tovarne v Mehiki?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.