Skoči na vsebino

ignacij

Člani
  • Sporočil

    860
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    5

ignacij je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne marec 23

ignacij je imel največ všečkanih vsebin!

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda 6 2.5l Homura
  • € Donator:2024

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika ignacij

Izkušen

Izkušen (11/14)

  • Posting Machine Rare
  • Začetnik pogovora Rare
  • Predano Rare
  • Zelo priljubljen Rare
  • Prvi prispevek Rare

Nedavne značke

1,8k

Ugled

  1. ignacij

    Post a recent shot of your car

    Pomoje enako, ne opazim razlike.
  2. ignacij

    Post a recent shot of your car

    Ne, to je v originalu na letniku 2023
  3. ignacij

    Mazda CX-30

    Dober servis se pokaže takrat ko ti znajo odpraviti nenavadno, redko napako. Zamenjati olje pa filtre bi verjetno znal še jaz če bi mal YT pogledal.
  4. ignacij

    Zanimivi oglasi!

    Ja nabavi, cena je dobra.
  5. ignacij

    Mazda CX-30

    Jaz rajši vidim, da mi nič ne perejo...razlog stranska ogledala.
  6. Jp, najtežji dela zame in verjetno večino na forumu, pa je, da smo prepričani, da je naša mazda najboljša raketa in ti ne gre v glavo, kako kupci tega ne prepoznajo in potem začneš razmišljati, da je s tvojim oglasom ali vozilom nekaj narobe. Osebno mi še vedno ni jasno, zakaj se jih ne proda več. Avti so lepi zunaj in notri, kvaliteta izdelave v tem cenovnem rangu je nad konkurenco, hkrati pa imajo vzdržljive motorje. Ok mogoče manjka še kakašna turbina za koga, pa boljši infotaiment, ampak na sploh je paket odličen glede na ostale znamke.
  7. Tako bom rekel, najlažje je komentirat ko ne prodajaš ti. Ko pa prodajaš pa želiš čimveč iztržiti in ti gredo na živce takšni komentarji. Sem pa verjetno zadnji na forumu, ki je prodal svojo mazdo in ti lahko samo svetujem, da prodaj prvemu kupcu ki pride. Cena ne bo takšna kot si si zamislil, ampak bo realna, tako kot je bilo pred korono. Trg je čist hladen, zato ne kalkuliraj preveč ko se pojavi potencialni kupec.
  8. Dobil sem 16.500. Če računamo, da je bila nova cca. 37k bi moral po 5 letih za njo dobiti 18.500, moja je bila stara 7 let, tako da je bilo 16.500 kar realna cena.
  9. Ma nimata pogojev, da jo prodata za to ceno. Moja izkušnja pri prodaji je takšna, da so zlati koronski časi za rabljena vozila mimo. Pleha je na trgu cel kup in avta ni lahko prodati, če pa imaš neprivlačno ceno pa ni variante da prodaš.
  10. ignacij

    Mazda CX-30

    Super, torej govorimo, da je med lažjo M3 z najnaprednejšim X motorjem in rocnim menjalnikom in na drugi strani večjo in težjo M6 z dinozaverskim močnejšim bencinskim 2,5l motorjem avtomatikom razlike zgolj 0,75l. A je treba še kaj dodati, ker jaz nekega razvoja pri nizji porabi tukaj ne vidim.
  11. ignacij

    Mazda CX-30

    Ok, kdo ima te rezutate da jih še enkrat objavi, ker me res zanima razlika med motorji.
  12. ignacij

    Mazda CX-30

    No jaz sem imel na M6 porabo 6,9l z 2.5l avtomatikom. Nič nimam proti X motorju, je tudi tehnološka zanimivost, samo na področju porabe, sploh v primerjavi z ostalimi mazdinimi notorji, pa tud ni takšen presežek kot ga želijo nekateri prikazati.
  13. ignacij

    Mazda CX-30

    Pa dobr, ko to berem si mislim očitno je CX30 res šparovec in grem mal pogledat spritmonitor. Cx30 z X motorjem je poraba uporabnikov od najmanj 5 pa do največ 9 l. Pa pogledam še dinozaverski motor 2,5l v M6, ki je mimogrede težja in se poraba giba med 6 in 10l. @Alex dej prosim razloži kaj je sedaj tolk šparovnega na tvoji premiumki napram drugim mazdinim bencinarjem.
  14. ignacij

    Mazda CX-60

    Tudi sam sem sprobal oba. Kljub temu, da ne maram dizlov, se je le ta lepše vozil. Motor je poezija.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.