Skoči na vsebino

karte za lj Laguno

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

KARTE ZA CELODNEVNO kopanje v Lj Laguni 3 kom, vse skup za 15 eur. Veljajo do 01.09.2012. Zraven podarim 2 karti za igre na napihljivih igralih za otroke.

041 993 559

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Itak, da  naši niso tako strokovnjaki kot tujci. So pa strokovnjKi za aneks.na aneks na aneks  in pobiranje denarja. Tukaj so pa verjetno na prvem mestu.  
    • Kazenska ovadba zoper Goloba in Bratuškovo: je bila vožnja po drugem tiru sploh dovoljena? – NaDlani.si WWW.NADLANI.SI Kazenska ovadba zaradi vožnje po drugem tiru odpira vprašanja o odgovornosti, varnosti in...   Kolikor sem jaz izvedel...ma kakšno slovensko znanje itd...lažejo kot zmeraj...brez turkov bi lahko drugi tir samo sanjali! Je zamuda pri dokončanju projekta nastala prav zaradi tega,ker naši "izvajalci" niso imeli ne znanja,ne izkušenj,ne tehnologije,kaj šele zmogljivosti,da bi izpeljali tak projekt. So pol leta iskali podizvajalce,ki bi bili zraven turkov sploh sposobni delati na takšnem projektu. Naj spomnim-Strabag kot favorit z izkušnjami je takrat na razpisu dvignil roke od projekta,zaradi cenovnih pogojev in nejasne situacije na trgu surovin in niso hoteli reskirati pri ceni,ker bi jih višanje cen surovin lahko drago stalo.
    • Saj bo tudi gologlavi jastreb tezko sedel na sani   ...       Kaj je lepše?   Ovire za ptiče na saneh ...     ... ali posrana Mazda                
    • Pa ne, da si doma... 😁
    • Nisem na obali. To sem staknil na oddihu v Toplicah.😔
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.