mi_c_ho Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 V?eraj je kolega za foro priklopil univerzalni tester na mojo mazdo 6 2005 dizel in je na?el pri preverjanju ma?ine kodo C1660, katere pa nikjer na netu ne najdem. Mogo?e je to kak?na interna koda? Ali kdo ve kaj je to zaena koda? LP M Citiraj
Danny Napisano 30. avgust, 2012 Prijavi Napisano 30. avgust, 2012 napaka je za TPMS -tire pressure monitoring system ... ?e je use ok in ne gori nobena lu?ka ni za skrbet Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 ?e je ?rka C spredaj nima veze z motorjem ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 ?e je ?rka C spredaj nima veze z motorjem ! chassis Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 chassis Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.