Dejan.P Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 naj bo vsesplo?na tema za dele za M6 pa da za?nem Na ro?ici od menjalnika, se mi je odlu??ilo celo usnje (moja krivda, ker mam roko ves ?as vo?nje na ro?ici) kje se bi dalo dobit nov, predvsem pa isti zgornji nastavek za ro?ico da ga zamenjam? ima kdo kak?en link kake spletne trgovine? Citiraj
KAALman Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 original na servisu stane celo premo?enje... v?asih se najde kaj na eBayu... Citiraj LP KAALman
Bossek Napisano 2. september, 2012 Prijavi Napisano 2. september, 2012 http://www.autoteilemann.de/ tuki se kar precej najde Citiraj
giyamazdas Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Ker je lih prava tema bi kr tu vpra?al. Jaz pa i??em sen?nik voznikove strani za mazdo 6 02/07? En avtoodpad v Izlakah ga ima in ho?e met 20 eur. Je mogo?e kdo iz foruma blizu Izlak doma, ki bi ga hotu za mene tam dvignit in po po?ti poslat? ?e je kdo za akcijo mu dam ?e par ??? za uslugo zraven Lahko tudi naprej naka?em na trr, ?e je kaki interesent Citiraj
batko Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Iz katerega konca pa si? Citiraj www.gistel.si
giyamazdas Napisano 3. september, 2012 Prijavi Napisano 3. september, 2012 Iz katerega konca pa si? Maribor-Limbu? Citiraj
giyamazdas Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 Kaj res ni nobeden kje blizu Izlak doma? Citiraj
MazdaBoy Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 Kaj res ni nobeden kje blizu Izlak doma? Poglej ZS.... Citiraj
minimax Napisano 9. september, 2012 Prijavi Napisano 9. september, 2012 pozdravljen batko..... oglasi se mi na ?t. 041/316-907 Citiraj
marlboro10 Napisano 9. september, 2012 Prijavi Napisano 9. september, 2012 Ker je lih prava tema bi kr tu vpra?al. Jaz pa i??em sen?nik voznikove strani za mazdo 6 02/07? En avtoodpad v Izlakah ga ima in ho?e met 20 eur. Je mogo?e kdo iz foruma blizu Izlak doma, ki bi ga hotu za mene tam dvignit in po po?ti poslat? ?e je kdo za akcijo mu dam ?e par ??? za uslugo zraven Lahko tudi naprej naka?em na trr, ?e je kaki interesent Tri?etrt ure pa si iz Maribora v Izlakah,ma pa en tip v Celju dele za tvojo mazdo,tudi jaz sem bil pri njem, ko sem hodil po injektor,pa ?e cene ima solidne. Citiraj
g.Wankel Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Izlake, pa menda ne pri Fe?tajnu? Citiraj
giyamazdas Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Tri?etrt ure pa si iz Maribora v Izlakah,ma pa en tip v Celju dele za tvojo mazdo,tudi jaz sem bil pri njem, ko sem hodil po injektor,pa ?e cene ima solidne. Ni problem razdalja, ampak je problem ker delam nonstop in ma ?e zaprto ko sem jaz z ?ihtom gotov Sicer pa je ?e dogovorjeno, dobim dans ali jutri po po?ti od foruma?a, super ste Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.