Davidcene Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Lep pozdrav foruma?i. Zanima me ?e ima kdo izku?nje z menjavo oljni?nih le?ajov pri mazdi 6 2004 letnik 2.0 diesel (136 KM) Kak?ni so stro?ki,kaj se zgodi ce se zadeva ne popravi oz ali se to stvar sploh popravlja ali je avto za "v smeti" ? Lepa hvala za vse odgovore David Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Le?ajo so ojni?ni in glavni, se menjajo po potrebi, ponavadi je ?e je cedilo v karterju preve? zama?eno oziroma se motor "ujame" predno je zaribal in takrat se menjajo ali pe se glavna gred celo pobrusi in le?aji se zamenjajo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Davidcene Napisano 14. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2012 Ma razlog je da je ravnokar po?akala turbina ki sem jo dal obnoviti in je mehanik reku da je biu karter pol opilkov in da so verjetno se ojni?ni le?aji za zrihtat in da ni prepri?an ?e se spla?a ... kaj ves kaksen je to stro?ek .. ? se sploh splaca ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Le?aji so pocen, ?e glavna gred ni na?eta, samo le?aji so med 100 in 150 ?, novi seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Davidcene Napisano 14. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2012 ok recimo v primeru da je gred na?eta ... ? sicer ne vem ampak da se psihi?no pripravim ... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Bru?enje, samo nebivedu cene. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Davidcene Napisano 14. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2012 lepa hvala zaenkrat ... upam da se kdo najde se na forumu ki bi tud za to vedu pribli?no ceno Citiraj
Sirius Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 lepa hvala zaenkrat ... upam da se kdo najde se na forumu ki bi tud za to vedu pribli?no ceno Leta 2009 je bilo po podatkih enega od forumov pri Novaku v Sneberjah bru?enje 50 ?. Sedaj bo verjetno cena ista, ali pa nekoliko vi?ja.To naj bi bili podatki, pa vpra?aj.AVTO NOVAK d.o.o. Ljubljana ?martinska cesta 267 TEL:01/2323304 ALI 041/723320 Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Symon Napisano 14. december, 2012 Prijavi Napisano 14. december, 2012 Ma razlog je da je ravnokar po?akala turbina ki sem jo dal obnoviti in je mehanik reku da je biu karter pol opilkov in da so verjetno se ojni?ni le?aji za zrihtat in da ni prepri?an ?e se spla?a ... kaj ves kaksen je to stro?ek .. ? se sploh splaca ? A je bilo cedilo ?e skoraj zabasano? V tem primeru je na to temo tudi dosti debate. Citiraj
Davidcene Napisano 15. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2012 nisem toliko pameten kar se tice motorja oz njegovega delovanja- sestavnih delov tko da ti ne vem odgovorit na vprasanje vem da je reku mehanik da je biu karter poln opilkov ... ce so bili tudi v "cedilu" ne vem ... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.