Podoben pleh je žal večinoma pri vseh novodobnikih. Za sodro pa skoraj ne verjamem, lahko da so bili vmes kaki konkretni projektili (toča), ker potem ponavadi na žalost ni rešitve, razen če uspeš priti do strehe.
Težko rečem. 1-2 x na leto pride v poštev 4x4, 1-2x prevoz kakšnih vej s prikolico, ...
Lahko bi rekel, da je bila Mazda 3 tolk fajn, da sem se jo naveličal. Avta mi ni težko zamenjat, se nanj ne navežem. Ostaja pa doma Mazda 6 G194, ki bo kmalu imela 40.000 prevoženih.
Kaj točno je bil razlog da si menjal mazdo 3 (ce sem si prav zapomnil) za vitaro?!?...(ce ne drugega meninosebno vsaj vizualno neprimerljiva avta🤣 vemo v katero smer)....
Janez se je vrnil s službenega potovanja v Singapur.
- "Žena, zaradi tebe sem plačal kazen!"
- "Ja, kako pa to ?"
- "Ko sem na cesti gledal vse tiste dobre lepotičke, sem pomislil, kakšno kravo imam jaz doma, PFUJJ.., - pa sem plačal kazen zaradi pljuvanja po tleh..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.