Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Žaw ne vem, ker imam to vklopljeno kot ti in mi zaenkrat paše, se navadiš po nekaj časa. Za tankat samo pritisneš na pokrovček in se odpre, če imaš avto ugasnjen seveda.... 😉
-
Za moje pojme sovražni govor ne obstaja,ker posega v pravico do svobode govora...levičarska zakonodaja je pa "nekaj drugega".... Poglej si Petersonov odgovor od 22:10 naprej,pa ti bo jasno za kaj gre....po želji pa lahko pogledaš cel video...👍 Še enkrat preberi si moj citat,ki si ga sam omenil...saj piše v slovenščini,pa bi moral razumeti...če ne pa preberi še tretjič. In,koga je Janša vabil na sodelovanje v vladi,in koga levi nikoli ne vabijo na sodelovanje....toliko o toleranci,izključevanju in sprejemanju drugače mislečih...pa tudi,če je na škodo državljanov in države...sem zgoraj napisal-v večini levi tega niste zmožni. Pometite najprej pred svojim pragom. Moje mnenje.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Čuj! Gotof je! V Mariboru razstrelili ohišje radarja SIOL.NET Neznanec je konec tedna poškodoval ohišje za stacionarni radar na Gosposvetski cesti v Mariboru, ki je v lasti mestne občine. Kot so... -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Takoj po svobodi so se intenzivno ukinjale dobre prakse prejšnjega režima. In to s strani novega, desnega! režima. Očitno so si želeli tudi oni nekaj krompirja nakrast. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Če bi odžagal sanke, bi skoraj zgledal kot avto.
-