maniaxxx Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Kje se nahaja CR senzor n amazdi 3 1.6 d 85KW motor, toliko informacij sem ?e sli?al, da je ?e brezveze. Niti enega navadnega PB se ne da namontirat na ta avto, brez da ga pol razdre? baje . Ma kdo res to?ne info? Hvala Citiraj
maniaxxx Napisano 19. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Vle?na slu?ba je ?e bila v igri , denar za servis ne, ker je bil avto v garanciji, pa ubistvu se je sama popravila. ?e se da akumulator ven, a ne bo to tudi povzro?ilo te?ave, nekateri avti slabo prena?ajo odklop z akumulatorja? Vedno bolj me mineva do experimentiranja s tem motorjem, bo treba prodat pa kaj mo?nej?ega kupit Citiraj
maniaxxx Napisano 19. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2013 remove lahko pomeni tudi popolnoma umakniti, torej odklopiti, ampak pustmo to. Sam se ne mislim zajebavat s tem, ker se ne spoznam, problem je pa v tem, da ne poznam nobenga , ki bi mi garantiral, da zna namontirat PB v ta avto Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.