Prijavi
- 
	Zadnja sporočila- 

Meni je zmeraj bil všeč model Revenge, ampak so se mi zdele pretežke, pa tudi v manjših dimenzijah je ni mogoče dobiti. Stanovalec sosednjega bloka jih ima na A6 v antracitni barvi z rumenimi pokrovčki(puščica) že nekaj let in res izgledajo carsko. No letos se je odločil, da jih izpopolni z novimi Linglong gumami😁.Pred cca. desetimi leti sem se pri Matsport zaninal za model Hyperstar evo v 15" in mi je prodajalec zatrdil, da je felga v tej velikosti težka cca. 10kg. Pri Momo mi je vseč, da imajo več barvnih shem pokrovčkov, ter izbiro med samim napisom in logotipom s puščico. OZ pa ima na diločenih modelih pokrov ki zakrije vijake, kot na modelu Superturismo Aero.
- 

Dobila je to kar je hotela, in od cesar živi - pozornost, tudi tvojo in naših medijev....torej ima vpliv...
- 

Mogoče ena stvar pri G140 AT za katero opažam, da je malenkost moteča, ko je v vozilu tišina (= ni radia, ventilacija dela zelo počasi, idr)…. Stopalka za zavoro naredi zvok “klik” ki je podoben zvoku tipke na računalniški tipkovnici. Še kdo zazna ta zvok?

-