Strela Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Zanima me kje oz od koga na EBayu kupujete zadeve za avte. Recimo sve?ke, kak?ne kable ali podobno....pa? kak?en servisni material? lp. Citiraj
Symon Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Glede na to da je fuuuul prodajalcev... Od razli?nih. Itak pa? pregleda? kak rating ima, preko ?esa po?ilja itd.. Ponavadi probam dobiti iz UK pa preko royal mail (pride v enem tednu max). Preko kakih ?udnih vez (kurirske slu?be, ki so samo v UK) potuje pa ful dolgo, se je ?e zgodilo, da sem ?akal na bedarijo iz UK skor en mesec. Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 je Strela napisal: Zanima me kje oz od koga na EBayu kupujete zadeve za avte. Recimo sve?ke, kak?ne kable ali podobno....pa? kak?en servisni material?lp. Jaz samo se na ebayu za avte, motor....vse. Gledam ceno rating, material. Ravno narocil za motor letno servis material. Iz Nemcije pride v 3-4 delovnih dni. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 24. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2013 je jures napisal: Jaz samo se na ebayu za avte, motor....vse. Gledam ceno rating, material. Ravno narocil za motor letno servis material. Iz Nemcije pride v 3-4 delovnih dni. Ima? kak link od specifi?nega prodajalca ki mu zaupa? oz ima? dobre izku?nje? lp. Citiraj
jures Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 Nimam specificnega. Glej ceno in rating Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 Jst sm tole kupu letos. Ni blo nobenih problemov. ?e carine ni blo n?. Mogo?e na carini naklju?no gledajo pakete.http://www.ebay.com/itm/QTY-6-NGK-2477-ZFR...=item53dac76177 Citiraj
Strela Napisano 24. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2013 Ja, koliko kaj zna?a carina ?e iz USA kupuje? kaj. Recimo do vrednosti 150?? ?e bi tam kupil nekaj v rednosti 100 usd + po?tnina, koliko je kaj carina? lp. Citiraj
mazdaman Napisano 24. julij, 2013 Prijavi Napisano 24. julij, 2013 je Strela napisal: Ja, koliko kaj zna?a carina ?e iz USA kupuje? kaj. Recimo do vrednosti 150???e bi tam kupil nekaj v rednosti 100 usd + po?tnina, koliko je kaj carina?lp. vse je odvisno v katero klasifikacijo spada artikel, ki si ga kupil in potem koliko je carina za te zadeve (za ve?ino el. delov ni carine ni pa nujno). ?e ti pa paket na carine odprejo pa ti v vsake primeru sledi pla?ilo DDV 22% (to je min. kaj mora? ra?unati zraven, je pa DDV na artikel in po?tnino). Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.