Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pomoje je krivec situacija na cesti bolj kot pa sparanje… To teorijo o sparanju pomoje najbolj širijo prav EV haterji… Na cesti je videti vse več EVjev… in moje izkušnje so, da niso vsi za sleparji…
-
Jaz se vsak dan vozim z notranjskega konca v lj in če mi rata vozit 120 km/h je že luksuz in si med hitrejšimi. To se vsi cjazijo (zgleda, da šparajo pri teh cenah goriva ). @Tommaazz - menjaš MG-ja , kako se ti je pa zdel v primerjavi s škodo? Kaj te je najbolj navdušilo/prepričalo v njegovo korist, glede na to, da je bil med tvojimi favoriti?
-
Huh, kolk hejterjev Tesle Men je T3 superca, sodelavec jo je kupil in jo ne more prehvalit. Zdaj ok, imaš stvari ki so ti všeč ali ne. Na primer minimalistična notranjost. Drugi sodelavec kupuje EV avto, je gledal Y in ga je ravno to motilo, da ima vse podatke na osrednjem ekranu. Če gledam, da je bila T3 ob odbiti subvenciji ~28 k€ , se mi zdi to best buy. Veliko tehnologije, avto zunaj zgleda super (meni tudi notri nič ne fali). Mi je pa tudi zanimivo, da meni moj BFF chat gpt omenja T3 kot idealen avto za moje potrebe, ker se vozim vsak dan skoraj 100km od tega 90% AC vožnje, da bi bila to najbolj racionalna izbira. No nazaj k temi , Tretji sodelavec je dobil ta teden CX-6e in se mi zdi avto res hud. Vzel je v sivi barvi in avtu full paše. Ima pa navadna ogledala. Tud veliko avta za ta denar. Sploh sedaj, ko ga dobiš že za okrog 38k€. Bomo spremljal, kako se bo dolgoročno obnesel avto, glede na to, da je kitajc
-
UPS iz Poljske gre v Nemčijo. Potem v Italijo (Milano) in nato v Slovenijo. Tako je že 10 let. Tudi DPD mi je TV iz Madžarske peljav v Zagreb in nato v Slovenijo. Logistika. Eni so plačani, da tako pot optimizirajo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)