Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ni lih za primerjati,ker se večina železnicarjev z srčnim zanosom trudi,a dejansko "ne gre",ker ni osnovnih pogojev. Zamisli si,da zaradi obnovitvenih del zapremo npr.1/3 šol. Na železnici se temu reče zapora tira...pri dvotirni progi moraš ves promet speljati po enem tiru v obe smeri,pri enotirni progi pa z tovornim prometom še dodatno obremeniš obhodne proge,ves potniski promet pa na avtobuse... In me zanima,kako boš fural "poučevanje",če zapreš toliko šol,ker prej 30let sploh nisi vzdrževal. Sem v eni temi že pisal...redno vozim npr. tudi "Pohorca" z Ljubljane v Koper in nazaj...sem pred kakšnim letom dni preštel vse počasne vožnje z Hodoša do Kopra,in jih je bilo 53!!!...večina 30 in 50km/h...in veliko od teh večkilometrskih...npr Rakek-Logatec praktično cel odsek cca.10 kilometrov 50 namesto 85km/h...pa od teh 53 počasnih vozenj od Hodoša do Pragerskega ni bilo niti ene!!! Pred kakimi dvemi mesci jih je bilo že 65!!!,dober teden nazaj pa že 73!!! Samo od Pragerskega do Hodoša so jih "nafukali" 13!!! Namsto 160 vozimo 80km/h praktično celo orogo,ker so popokali pragovi...pa je kompletna proga nova!!! In še en detajl-prage je vgrajevala slovenska firma ŽGP,glavni podizvajalec pa je bil Pomgrad...napako v mešanici so pa ugotovili v tujini...se mi zdi,da Švici al Nemčiji...tam jih mečejo ven,pri nas smo pa "reagirali" (direkcija toži ŽGP za 40 milijonov nastale škode) šele,ko so iz tujine zagnali paniko... Kdo je pragove izdeloval se zaenkrat skriva zaradi sodnega postopka,kjer se med sabo "pinkponkajo" kdo je kriv...po moje so iz tujine,ker je količina takšna,da si težko predstavljam,da bi jih vlivalo slovensko podjetje.
-
Če bi bilo tako superduperohinsploh.press tole parkside orodje, potem bi vsi resni obrtniki samo to uporabljali. Pa glede na ceno bi še profitirali na polno. Torej, pod črto, če kupiš tole poceni orodje je v končni fazi samo stran vržen denar. Bolje, neprimerno bolje, te €€€ zapraviti za pico in pivo. In pogled na svet postane lepši (s polnim želodčkom )
-
Isto takole sem jaz odreagiral, ko sva s frendom (s pivom v roki) gledala Rogliča, ki poskuša pobegnit ostalim, pa kolega komentira "daj požen, kako jim ne moreš pobegnit" (sem mu rekel, da očitno Roglič ni neka klasa, bi moral it TI tjale v Španijo, da jim pokažeš kako se pedalira in pobegne elitnim kolesarjem). Kakšno modrovanje na suhe, me je kar razjezu, hehe
-
Streznitev za tiste,ki so kupili "Schwarzenegerjev" stroj od Lidl-a oz.Parkside-a. Jubilejna "zlata" štemarica od Parkside-a ob 30letnici proti najšibkejsi Makiti in staremu AEG-ju..oz Parksideovih 3Joule proti AEGjevim 3,1Joule in proti Makitinih 1,2Joule Parkside-a na vseh kanalih hvalijo ...a nihce ga ne primerja z konkurenco...razen na kanalu "100% MICHAEL" In testi so prav zanimivi oz. Parkside na drugem testu celo z večjim 8Ah akumulatorjem "popuši" na celi črti...v tretjem videu v testu z 20mm svedrom (za makito je določeno max.10mm!!!) parkside celo odide v "večna lovišča" pri vrtanju v debelejši tlakovec!!! Ne noreš verjeti kakšni "drek od dreka"
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)