Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam prvo te?avo z mojo belko.. <_<

Po tem ko sem si cca 30 min svetu z avtom prek akumulatorja sem avto normalno v?gal in se mi je pri?gala lu?ka za tsc.. Sem probal odklopit aku za pol urce, vendar brez uspeha. ABS deluje bp. Ima kdo kak?no idejo? Sta to lo?ene enote? Sem bil prepri?an da abs in tsc upravla ista ?katla.. <_<

Napisano
  je Bo?kobuha napisal:

Imam prvo te?avo z mojo belko.. <_<

Po tem ko sem si cca 30 min svetu z avtom prek akumulatorja sem avto normalno v?gal in se mi je pri?gala lu?ka za tsc.. Sem probal odklopit aku za pol urce, vendar brez uspeha. ABS deluje bp. Ima kdo kak?no idejo? Sta to lo?ene enote? Sem bil prepri?an da abs in tsc upravla ista ?katla.. <_<

Pri moji M6 je bilo po odklopu in priklopu akumulatorja enako. Po prevo?enih nekaj 100 metrih je TSC lu?ka ugasnila.

Napisano

Pri vsakem v?igu, ra?unalnik pregleda sistem. ?e je napetost slaba pride do napake pri pregledu, ker za pregled potrebuje dolo?eno napetost. Ne govorim o voltih ampak o amperih.

Osebno sem imel tako te?avo, ki sem jo re?il z zamenjavo akumulatorja z novi. Torej posledica je lahko dotrajan akumulator zaradi starosti.

Probaj zamenjat ali pa vsaj dat pomerit stanje akumulatorja.

Uro?

Napisano

Evo, danes sem preveril tlak v pnevmatikah in je OK,potem sem dal kontakt in odvil volan skrajno levo,desno,levo in nazaj na sredino,odvzel kontak in v?gal avto. Ni bilo uspeha in tudi kasneje med vo?njo lu?ka ni ugasnila. Aku ka?e da je ok. Vsaj po meritvi napetosti pri v?igu.

Ideje?

Ne vem ve? kaj bi lahko ?e sam preveril.. :S

A z "mojo" diagnostiko se lahko pove?em le na motorni ra?unalnik. Ima kdo delujo?o tudi za druge sisteme? :zvizga:

Napisano
  je Bo?kobuha napisal:

Sem re?u problem! Krivec - pregorela varovalka stop lu?i..

Lp

Sva?ta. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Vem...imam spoštovanje do denarja drugih. Problem je samo v tebi. Zamisli si samo primer,da vzaneš nrkaj za 200€... Za 200€ dobiš samo "smeti"...moje mnenje,ker na kakšno orng čiščenje tlakovcev ipd. lahko kar pozabiš. Za pranje avta ipd. je ok,kaj več pa ne. In še to. Pri takih čistilcih lahko tudi pozabiš delo v dolgih intervalih....tu imaš mogoče na voljo 5 min. konstantno,pol pa si prisiljen v premor,če ne gre na življensko dobi stroja. Nima Karcher brez veze te klase K1,K2...K5,K7... itd... Poglej na njihovo stran obrazložitev teh klas,in priporočane časovne intervale...   V mojih očeh...ali boš "stran vrgel" 200€,in spet ne boš "imel nič",ali pa boš plačal...kar boš pač izbral...Mogoče pa zna biti K5 Compact taprava izbira?🤔  
    • Če te bo kdo nategnil,bo to kitajc...    
    • Ja, vse lepo in prav, ampak potem sem iz 200-300€ že na 400 🙄 Sej štekam, da je treba ornk kupit, ampak za moje potrebe mi je kar nekak škoda metat tolk več, že tako bi raj dal 200, kot 300.
    • @Bossek, mogoče razmisliš pa še v drugo smer...   Greš v avtošolo, narediš z inštruktorjem 6 ur in ti priznajo "kodo-125".   Nato greš do trgovca, kjer za 3.290€ kupiš novo Hondo. Ni neka besna mašina, do 90 km/h gre pa brez težav. Če imaš dovolj časa in dovolj prostora, jo spraviš tudi na 105 km/h... Glede na to, da od Žirov do Ljubljane nimaš veliko avtoceste, bi se izšlo.   Poraba naj bi bila 1,6 litra na 100 km, ampak ti iz prve roke povem, da po teh naših hrbih in po Novi Gorici je poraba par kapljic manj kot 1,8 litra. Še vedno majhna... Je pa okretno, parkirišče dokaj enostavno najdem, stroški v primerjavi z avtom pa zanemarljivi. Sploh v primerjavi z BTjcem...   In če daš gor kovček za spravit čelado, lahko notri prepelješ marsikaj. Ne ravno toliko kot z BTjcem, vseeno pa sem navdušen nad uporabnostjo in mi ni žal, da sem se odločil za tole...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.