Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
E, to je to.. Dokler je folka dost udri ga naši.... 🤗 Dolgoročno pa to ne gre. Vsak je svojega denarja gospodar in greš kamor ti paše ali pa ne in potem jamraš kakšne so kje cene! Pri nas je npr. pivo od 2.5 do 5€,na hrvaškem cca isto na Norveškem si pa vesel če ga dobiš za 10€,tak ti je to.... Pri hrani in nastanitvah je pa približno isto.
-
V kakšnem smislu "manj zanesljivo posodabljanje"? Baje bi naj Xiaomi zagotavljal pet let. Sam imam 12Pro,in lih kar sem dobil še veliko posodobitev,varnostne itak...gor je HyperOS 2.0204.0 a novejših najbrž ne bo več dobival🙄....Avgusta bo 3 leta,od kar ga imam.Sem zelo intenziven uporabnik....zelo zadovoljen...ne bom še enkrat ponavljal o baterijah,polnilcih itd....zaenkrat še kar v redu drži baterija,res pa je,da se počasi že oziram za čem novim. Gledam nekaj kot je Xiaomi 15 Pro...mi je kar všeč...kamera itak....a bom najbrž še malce počakal,in se najbrž "upičil" na 16-ko...bi naj bil hud stroj,vsaj po prvih najavah sodeče....ajd že 15Pro je,a bi naj 16ka imela manj penetranten "kamera nahrbtnik"...baterija bi naj bila "adijo pamet" itd.....pa da vidimo🙄 Kar se pa blotware-a tiče...na moji 12Pro tega ni🧐...ajd ne rečem na Redmi-jih....a na absolutnih flagshop-ih tega nebi smelo biti...me zanima,kako bo z tem.
-
Cene pri nas so visoke, saj je zanimivo, da še toliko stvari prodajo. Ali lahko prilagodiš tiste bližnjice za upravljanje telefona, ki se pojavijo, ko s prstom dol potegneš? Sem poskusil pri enem telefonu v trgovini, pa sem to takoj pogrešal. Saj mogoče je kje v menijih ...
-