Skoči na vsebino

dodatek k olju

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

" j e b a n j e" je blo misljeno kot povzetek na cca. zadnjih 10 postov in na nobenga osebno letelo...

mazda 323 karavan

honda civic 1.6 130hp

• Odgovori 279
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Najprej se opravi?ujem moderatorjem ker smetim temo....

A bi si lahko vidva po PMjih dajala komplimente. :whatever: Golob?ka.... :hohoho:

?ta te mu?i, njofra? :ph34r:
IPB Image
Napisano

Najprej se opravi?ujem moderatorjem ker smetim temo....

A bi si lahko vidva po PMjih dajala komplimente. :whatever: Golob?ka.... :hohoho:

bogsigavedi kaj bo s tega, mogo?e bo res potrebna ?enitna posredovalnica...

samo ?akam, ko bojo moderatorji temo zaklenili :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

...jaz bi samo dodal eno malenkost kar se ti?e teh aditivov za olja... to je vse za en skret... ker sem 3 sorte sprobal, pa bi ni? pametnega ven padlo... ?e posebej QMI sumim da mi je kar poslab?al stanje... :(

Jaz pa bi ti predlagal, da preizkusi? ?e mojo teko?in za vzdr?evanje sekretov. Ni? te ne bo stalo, ?e ne bo u?inkovita...., ?e pa bo bo? pa? poravnal zapitek. Ti bo? nabolj?i preizku?evalec (glede na izku?nje). Tako bomo lahko ugotovili, ali nadaljujemo samo s sekreti, ali pa lahko to teko?ino ?e kje drugje.

Pa ?e eno vpra?anje imam.

Ali kdo ve kaj pomeni, ?e je na nekem izdelku (vezano za temo) oznaka TuV???

:danzoman::jupiii::jupiii::jupiii:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Jaz pa bi ti predlagal, da preizkusi? ?e mojo teko?in za vzdr?evanje sekretov. Ni? te ne bo stalo, ?e ne bo u?inkovita...., ?e pa bo bo? pa? poravnal zapitek. Ti bo? nabolj?i preizku?evalec (glede na izku?nje). Tako bomo lahko ugotovili, ali nadaljujemo samo s sekreti, ali pa lahko to teko?ino ?e kje drugje.

Pa ?e eno vpra?anje imam.

Ali kdo ve kaj pomeni, ?e je na nekem izdelku (vezano za temo) oznaka TuV???

:danzoman::jupiii::jupiii::jupiii:

to pomeni, da ?asti? eno dozo te tvoje ?ude?ne teko?ine, da jo vlijem v mojo gajbo, pa da vidimo kaj in kako ?

jaz sem za, kje se lahko dobiva ? ;)

TuV pa pomeni samo to, da izdelek ustreza nekemu zahtevanemu standardu za dolo?eni del tr?i??a...

npr. tla?na posoda lahko ima TuV certifikat, da ustreza obratovalnemu tlaku npr. 6 barov in varnostnim ukrepom, ki so potrebni za tak delovni tlak...

kaj si hotel s tem TuV ?mornom povedat ?

poleg tega pa ve?inoma pri nas ne velja TuV certifikat v avto. industriji, saj mora? vsako pizdarijo z TuVom itak homologirat ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Sem pod "gume" obljubil zapis o porabi goriva na GYkah in lahko povem, da je celo malo manjša kot na Bridgestonkah po enem tanku goriva. Je pa vožnja bolj mehka, udobnejša in gume na mokri cesti držijo res odlično, ko pelješ čez zavoj. Zadovoljen zaenkrat..... 
    • Kamot lahko objavljaš tukaj in ni brezveze ampak ta tvoj avto je res tak, da človek ne mote verjet, da je to res. Če bi bil bližje tebi bi skupaj šla na servis pa bi jim pokazala razliko med mojim in tvojim in potem se naj odločijo kaj je normalno! 
    • Dva sta že..... 😂🤣  To je tako kott pri ženskah,nekdaj so bile v modi bolj "baročne" potem suhice potem brazilske riti, kako je pa sedaj....  Jaz kupim avto, ki mi je všeč....  Mogoče bo naslednja miata.... 
    • @tommzy Jaz ti verjamem, ker ne vem kaj točno bi imel od tega da bi svoj čas in energijo vlagal v to da bi nas prepričeval.   Se mi pa kar smiliš, da si fasal avto s toliko problemi je res neverjetno. Od moje CX30 je sedaj star 1 leto, 14k prevoženih, niti ene težave. Predlagam, da v zadevo takoj vključiš Mazdo Slovenija in jim pošlješ vso dokumentacijo, vključno s temi čačkami, ki so jih pisali na roko. Po zakonu imaš pravico, da odpravijo težave ali ti odkupijo nazaj vozilo ali pa ti v zameno ponudijo drugo enakovredno vozilo. Če se zadeva ne bo premaknila pa vzemi odvetnika.
    • Ok. Zdaj vem, da je brezveze hodit na tale forum. Skeniral sem kopijo papirjev iz Mazda servisa.  Makome če sem natančen. Pa še vedno ne verjamete. 😆   Torej je brezveze karkoli novega objavljat.    Evo posnetek vrat. Naj spomnim, da sem avto kupil septembra lani. Nobenih popravil. Še prvi servis ni bil narejen.  Jaz se sprašujem kje je tista kvaliteta?   Kdo ne bi bil razočaran?    VID_20260407_164940.mp4
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.