Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Tako kaže meni po 25 min mestne vožnje (11 km).   Temp. vode niha cca 5 mm gor in dol. Se pa vedno ustavi pod sredinsko črto. Avta ne priganjam dolgo v visoke obrate. Morda bi šlo čez, če bi ga...    
    • Meni to delovanje, da pade voda po 80°C ni všeč. Tu bi moral že termosrat zapret.   Najdi koga v MB in se idita peljat z obema peljat.
    • - Oče, ženim se. - Takoj se mi opraviči! - Prosim?!? - Takoj, da se mi opravičiš! - Zakaj se ti moram opravičiti? - Si me slišal? Takoj se opraviči! - Pa kaj sem storil narobe? - Opraviči se, takoj! - Ok, se opravičujem, ampak ne vem kaj sem slabega storil. - Tako sin moj, prvi del naloge si opravil. Ko se naučiš, da se opravičiš brez razloga in nimaš pojma kaj si storil narobe ali rekel narobe, si skoraj pripravljen na zakonsko življenje.
    • Še slabše.  Upajmo. 👍
    • Pozdravljeni na mazdi cx-5 letnik 2018 imam težavo z centralnim zaklepanje, po menjavi vrat prtljažnika  mi zaklepanje deluje samo ko ugasnem avto, po par minutah pa mi ne odklene ne vrat in ne prtljažnika. Mogoče kak nasvet, L.p
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.