Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Janez 007 je že omenil težave s fiziko in mu dam zelo prav. Topel zrak je strašno težko spravit dol s pod stropa že v eni etaži, kaj šele čez dve etaži. Enako mrzlega ne spraviš gor na noben način. Sprobano. Razen na silo s kakšnim dodatnim (glasnim) ventilatorjem, tudi to sem že počel v eni zidanici. Tudi dve loputi ne verjamem da delata čudeže (imam in v bistvu ne rabim). Tudi če našopaš ventilator klime do konca. Ogrevanje s klimo ima moteč stranski učinek - zvok. Od 5ih stopenj imam maksimalno na drugi. Bratec je hotel klimo za gretje v dnevni sobi - le ta je v dveh etažah vendar en odprt prostor. Predlagal sem mu pozicijo klime 2m od tal. Ko je prišel majstor, je to zmontiral precej blizu 4,5 m visokega stropa in od gretja spodaj ni bilo nič. Hladi pa vredu. Gretje ali hlajenje, vsaka etaža svojo klimo. -
Če hočeš kvalitetno olje zamenat ga rabiš 11-12 litrov, če te jebe menjalnik s polovično menjavo olja ne narediš nič, sam novo olje še dodatne smeti po sistemu potegne, ker jih navleče nase. 2013-2014 letniki imajo problem z ležajem v menjalniku
-
Slika narejena 3, 4 ure po prihodu iz morja. 😁 Avto pa ima cca. 4900 km.
-
80 let Elana: na praznovanju jubileja tudi Križaj in Stenmark | 24ur.com WWW.24UR.COM Begunjski Elan praznuje 80 let in v tem času je dosegel močno širitev dejavnosti s proizvodnje smuči še na številne druge segmente...
-
Jaz sem dal na stopnišče takšno, ki ima dvojno loputo in lahko vsako loputo posebej usmeriš kam piha. Je pa res, da moraš imeti primeren prostor za montažo...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)