Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vendarle pa gre za dve različni zadevi… Janševi so jamrali zato, ker so bile predčasne volitve v Stožicah in kao ne zaupajo zato, ker je tam Janković županu… Golobovi pa jamrajo zaradi afere Black Cube… Nekako Logic o je, da če so afere naravnane proti levi vladi, da ima prste vmes desna vlada ali ne? Zal pa je tako, da so sedaj na oblasti tisti, ki so to zakuhali… zato bodo že poskrbeli, da se zadeva pomete pod preprogo… Kakorkoli… zdaj je kar je… počakajmo, kaj od teh obljub bo realizirano … in ali bomo navadni ljudje res imeli kaj od tega. Ali si bodo žepe polnili samo tisti, ki so pri koritu…
-
Za mene pa banka dela ji sak mesec plačam tista 2€.....😁😉
-
Dobro veš,kaj sem mislil. Ajd,za tiste,katerim je treba "narisati"... Če janša reče,da so bile nepravilnosti na voliščih,je po vaše psihopat,če pa Golob ne zmore sestaviti koalicijo,in bi za to rad preko ustavnega sodišča razveljavil volitve,pa ni psihopat in je to čist OK...vsaj tako sem jaz razumel "tišino" tukaj.
-
Zdaj niso neveljavne, ko so uspeli…Itak je pa komentiranje brezpredmetno… ker vodi samo v kreg …Vsak ima svoj prav… in nekateri so tako “nasilni” pri svojem prepričevanju, da imajo prav oni prav, da človek prej obupa in se sprijazni z dejstvi;) … Itak spremenili ne bomo nič… Bomo videli, koliko teh obljub, ki so pozitivne za ljudi, bo realiziranih… Nekateri pač hitro pozabljajo…
-