Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tudi jaz ne. Potem bi imel kako nemško značko gor. Doma sem dovolj odročno, da me do službe dostavlja vlak in mestni avtobus. To je 1h romanja, ali pa 10-15 min avta. Bom se začel v krogu vozit, da boš hribovc bolj srečen. 😉 Ford jih je lani obrnik 19.000. Skupaj delamo zdravih 26.500 na leto.
-
Jaz ne kupujem vozil za to, da stojijo v garaži in da jih razkazujem sosedom in žlahti... Kljub vsem okvaram in čakanju na servisu je Ford 10.000 km naredil v pol leta... Da ni kriv Ford? Kdo pa? Mahindra? Mogoče Daewoo? Gor je Fordova značka. Če so naročili podizvajalca, je meni vseeno. Oni naj pa nadzirajo, kaj podizvajalec dobavlja v Fordove salone in kaj Ford prodaja pod svojim imenom. Hov-hov! (ne se bat, pes, ki laja, ne grize)
-
10.000 km utekanja? 🤨 Noro. Da bi 1.5 leta utekal motor. 1.500 - 2000 km max, pol pa bombe. To ni kriv Ford. To je kriv proizvajalec menjalnika in motorja. Tudi mi smo imeli srečo z 1.2 TSi iz Škodine fabrike, tisti iz VW-ja so špricali olje kot da je to Aqualuna. Lahko pa priznam, da je Fordova mašina mastila na pokrovu verige. Verjetno tudi tukaj ni kriv Ford. Ker je računalnik proizvedel proizvajalec motorja. Hmmm če je Ford kaj menjaval podvozje so oni krivi, če je prišlo od donatorja => VAG ne more bit Ford kriv. Menjava se na minimum. Vedno. Tudi nam so na 1.2 tsi menjali 1 brizgalno šobo, pa se menja 4. In to pri 11k km. Isto kot pri amortizerjih. ‐--‐-------‐--- In ja, dobro si zgrabil na @Wankel kost, kot sem jaz na tvojo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.