vuk Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 & & bosti & tonix Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Boss Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Borat :"it is nice, I like..." Citiraj
din Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Odli?no, res najlep?i forum Eh, sem pozabil samo eno malenkost ?e, ?e bi lahko nekako naredila nazaj tisti gumbek "ozna?i kot prebrano" ali nekaj podobnega Citiraj
komar Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Tonix - zelo lepoooo - kar tako naprej!!!! Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 16. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Odli?no, res najlep?i forum Eh, sem pozabil samo eno malenkost ?e, ?e bi lahko nekako naredila nazaj tisti gumbek "ozna?i kot prebrano" ali nekaj podobnega Kje pa je bil ta gumb? Zdaj ima? na prvi strani foruma proti dnu eno opcijo ... Ozna?i vse teme za prebrane. Citiraj
Bosti Napisano 16. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Za zanimivost ... danes smo postavili rekord v ?tevilu trenutnih obiskovalcev foruma in sicer jih je bilo kar 21, kar je 5 ve? od prej?njega rekorda. Le tako naprej. Citiraj
STAJERC Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Bravo Bosti zdaj je pa res ?pica Citiraj
LEPI Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 sicer ne wem kak ja bil zgrajen star forum ampk ta ta nov mi je u?e? Citiraj
uklopko Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 pozdrav! glede dizajna se strinjam z ostalimi!!!!!! vse pohvale!!! LP Uro? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
pagat Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 Stajli?, ni kaj! ?estitke Citiraj
apcih Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 Lahko pa uporab? wanklov znak nanga klikne? in se ozna?i kot da je pod tisto temo vse prebrano Citiraj
din Napisano 17. oktober, 2005 Prijavi Napisano 17. oktober, 2005 Kje pa je bil ta gumb? Zdaj ima? na prvi strani foruma proti dnu eno opcijo ... Ozna?i vse teme za prebrane. Tak zaj je pa popoln - ?e me spomin ne vara je bil pri vsakem podforumu zgoraj levo, lahko pa da me skleroza daje , ampak kakorkoli zdaj je Citiraj
ReDevil Napisano 19. oktober, 2005 Prijavi Napisano 19. oktober, 2005 Madona, tale forum je pa vsak dan bolj lepej?i, v?asih ?e kr mal pogledam, ?e sem na pravi strani! Kapo dol!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mazda323 Napisano 19. oktober, 2005 Prijavi Napisano 19. oktober, 2005 Madona, tale forum je pa vsak dan bolj lepej?i, v?asih ?e kr mal pogledam, ?e sem na pravi strani! Kapo dol!!! Nevem kak je lahko vsak dan bol lep?i ?e pa se ?e ni? ni spremenil od takrat kar so ga posodobili/osve?ili na Mazda stil! Nevem kaj ti vidi??? Citiraj
ReDevil Napisano 25. oktober, 2005 Prijavi Napisano 25. oktober, 2005 SE mi zdi da je forum kar mal bolj za?ivel odkar ima nove kozmeti?ne dodatke! Zdej je bolj ultra-pichko-hvatan ?e po izgledu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
pierce Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Se vidi, da sem bil bolj na tanko s ?asom zadnje mesece in nisem veliko spremljal foruma. Meni je ta nova verzija zelo v?e?, vse pohvale. Glede na to, da je tema, kjer so se zbirale donacije zaklenjena, bi se rad na tem mestu javil odgovornemu, ker bi rad tudi sam simboli?no prispeval. Citiraj
David Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Ja tistikrat smo v rekordnih nekaj urah zbrali donacije za posodobitev foruma! Pol se je pa tema zaklenila ker je na? bosti preve? fer in ni hotel ve? denarja..... LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.