De_facto Napisano 15. junij, 2014 Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Pozna kdo dobrega mehanika za Mazde na ?tajerskem koncu? Citiraj
Deeyan Napisano 15. junij, 2014 Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Kaj pa rabis? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
De_facto Napisano 15. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Cilinder sklopke mi poka ko stisnem sklopko... Zdej nevem to?no a je glavni al pomo?ni... U glavnem nekaj ?asa ?e dela to... V?asih je pokalo potem nehalo kot da ni ni?... zdaj pa ne neha... to je pa ?e znak, da je treba zamenjat... Koliko pa pribli?no stane cilinder za mazdo 6 dizel? Citiraj
Z M A J Napisano 15. junij, 2014 Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Na? prijatelj Alja? z vzdevkom Zazo na forumuj, dela pa pri Avtoelektrika Alex, dobi? ga na gsm: 040 816 433, je pa med drugim nekaj ?asa delal tudi na uradnem Mazda servisu Selmar. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
De_facto Napisano 15. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Hvala Zmaj! Ga bom jutri kontaktiral! Res najlep?a hvala! Lp. Citiraj
Deeyan Napisano 15. junij, 2014 Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Ce ti je pa MB blizje pa kontaktiraj MitjaMX6&T 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Ni problema, bo? videl, da je poba res prijazen in pa obvlada Mazda zadeve! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
De_facto Napisano 16. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Evo danes sem se pogovarjal in se zmenil za v ?etrtek zjutraj pri Alja?u! Najbli?je mi je Alja? ker sem tudi sam iz Velenja Hvala ?e enkrat fantje! Sporo?im ko uredim zadeve pri mazdi kako se bo odvijalo! Hvala in Lp. 3 Citiraj
De_facto Napisano 19. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2014 Sem bil danes pri Alja?u! Res se spozna na mazde in zelo dober ?lovek. Od zdaj naprej bom vozil Mazdo k njemu. Hvala in lp. Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 Alja? je super poba, v?asih ?e pre-po?ten in gre raje v lastno ?kodo, kot da bi koga okrog prinesu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
De_facto Napisano 26. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Res je! Moram povedati, da je ?lovek res po?ten, sem bil pri njemu. Zrihtal mi je vse kar je treba, avto laufa tk ko more! Cilinder sklopke je v redu... tista fedrca mal poka sam to je ok... Drga? pa prej ko se mi je lu?ka pri?igala da je kao EGR pa so drugi mehaniki kr neki nabijali kar ni blo res. Alja? mi je vse cevke pregledal o?istil, zategnil in zdaj ni nobene lu?ke ve?.. Avto super laufa in sem zadovoljen. Res je naredil poceni in ugodno! ?e naprej bom hodil k njemu in ga priporo?al vsem! U glavnem po?ten, poceni in naredi tako kot je treba! Hvala in lp! 3 Citiraj
schurda Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 Dobra informacija! 2 Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
klemnjeklemn Napisano 10. september, 2014 Prijavi Napisano 10. september, 2014 Koga pa priporo?ate na S. Primorskem (Gorica, Idrija, Tolmin, ...)? Citiraj
ZLVM Napisano 17. januar, 2015 Prijavi Napisano 17. januar, 2015 Zdravo, danes sem sku?al poklicati Alja?a, ?tevilka, ki je navedena na za?etku ni prava. ali ima morda kdo pravo. Hvala Citiraj
Gelipter Napisano 17. januar, 2015 Prijavi Napisano 17. januar, 2015 Zdravo, danes sem sku?al poklicati Alja?a, ?tevilka, ki je navedena na za?etku ni prava. ali ima morda kdo pravo. HvalaEj...verjetno ima ?t.upor.Zmaj...kontaktiraj na Zs.LP??? Citiraj
Z M A J Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Verjetno nimam njegove najnovej?e telefonske, lahko pa se kar oglasi? pri njih (Avtoelektrika Alex, za EuroSpinom Velenje zadaj), zlahka ga bo? na?el. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
puscavar Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 Pozna kdo dobrega mehanika za Mazde na ?tajerskem koncu? Isto vpra?anje, pozna koga iz dolenjskega konca? Ivan?na - Grosuplje in okolica? Citiraj
Gelipter Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 Isto vpra?anje, pozna koga iz dolenjskega konca? Ivan?na - Grosuplje in okolica?ej...lahko gre? k na?emu dr.Pelko Simon Medvode ....je ma?ek za na?e Mazde malo se bo? vozil pa bo dobro servisiran avto tudi cenovno ok.lp:-) Citiraj
sandi_dominik Napisano 2. marec, 2016 Prijavi Napisano 2. marec, 2016 Ali lahko kdo posreduje telefonsko od mehanika Alja?a na zs. Hvala Citiraj
Z M A J Napisano 2. marec, 2016 Prijavi Napisano 2. marec, 2016 Bom kar v javnem delu, ker nimam ?esa skrivat, on pa prav tako ne; 031 731 556 - Alja? ?nidar?i? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TomM6 Napisano 28. september, 2023 Prijavi Napisano 28. september, 2023 dne 26. 6. 2014 ob 14:16 je De_facto napisal: Res je! Moram povedati, da je ?lovek res po?ten, sem bil pri njemu. Zrihtal mi je vse kar je treba, avto laufa tk ko more! Cilinder sklopke je v redu... tista fedrca mal poka sam to je ok... Drga? pa prej ko se mi je lu?ka pri?igala da je kao EGR pa so drugi mehaniki kr neki nabijali kar ni blo res. Alja? mi je vse cevke pregledal o?istil, zategnil in zdaj ni nobene lu?ke ve?.. Avto super laufa in sem zadovoljen. Res je naredil poceni in ugodno! ?e naprej bom hodil k njemu in ga priporo?al vsem! U glavnem po?ten, poceni in naredi tako kot je treba! Hvala in lp! Zdravo! A tale Aljaž iz Veleja še šraufa Mazde? Imam pacientko zanj, veliki servis... Citiraj
Z M A J Napisano 28. september, 2023 Prijavi Napisano 28. september, 2023 pred 3 urami je TomM6 napisal: Zdravo! A tale Aljaž iz Veleja še šraufa Mazde? Imam pacientko zanj, veliki servis... Kolikor vem je že nekaj časa v povsem drugih vodah. Deeyan ti lahko koga svetuje v 03 regiji. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.