Ugotovil sem da paše iz letnika 2020 na 2014 izpušna odmična gred z običnimi HLA dvigali, ko sestavim napišem še kako se obnese. Seveda komi čakam da zložim skupaj 😁
Največja spremempa je v višina dviga ventila, pri stari odmični so se 4 ventili dviginili samo polovično.
Zdaj se useh 8 ventilov dvigne enako, moral bi pridobiti nekaj konjev in manjšo temperaturo izpušniih plinov.
Težave ki bodo čahko prisotne:
Hladno zagon pozimi
Prosti tek motorja pozimi dokler se ne ogreje
Ker ima motor iz 2020 višjo kompresijo ( te posebne dvigala in odmična pod niskimi obrati odprejo izpušni ventil v sesalnem taktu pod nizkimi obrati)
Zaenkrat pa nekaj fotk.
Če vas kej zanima pa uprašite.
Nameščena:
S katerim orodjem (aplikacijo) posodobim Mazdino SD kartico:
- na Mazdi 6 2022
- na Mazdi 3 2021
?
Nazadnje sem pred leti uporabljam neko "Mazda toolbox", s katero pa SD kartice iz 3-ke ne spozna???
.... sedaj mi celo nekaj uspeva (potrebna je bila nova aplikacija, ne pa posodobitev stare).
Katero aplikacijo Mazda Toolbox naj uporabim?
SL.NAVI-WORLD.COM
Da bi to razjasnili, vam bomo zagotovili podrobno razlago vsake možnosti, da boste lahko izbrali pravo za svoje potrebe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.