Do smrti se učimo😄😉👍
Bi kdo rekel,da če imaš na obeh koncih tudi coax-spdif,da je boljje kot optični,a temu v tem primeru ni tako,ker je TV in eventuelne nanj priključene naprave (SAT,kabelska ipd.) pogosto vir povratne zanke,čemur se pa z optiko elegantno izigneš😃
Tudi pri meni nekaj novega-starega...za sobo za goste,kjer je pristal stari Onkyo RZ-900, mi je ratalo dobiti nuBox CS-330. Vrhunski center,ki seveda paše k obstoječim dvem parom nuBox 310 (sem že predstavil tukaj).
Just a moment...
WWW.HIFI-WIKI.DE
Na eBay predlagal ceno 130€+ptt,in je tip sprejel😃
1x NUBERT nuBox Centerspeaker CS-330, 2-Wege-Bassreflex, magnetisch abgeschirmt | eBay
EBAY.US
Nubox CS-330. -- Sollte mir dennoch einmal ein Fehler unterlaufen sein, oder ich etwas...
Ta t.i zelena agenda je en velik nateg. V bistvu mi tu v Evropi naj bi montirali panele na strehe (ki ti jih malo večja toča sesuje z lahkoto), kupovali naj bi električne avtke , najraje drage Evropske (na koncu folk kupuje poceni kitajske električne polizdelke). V bistvu gre zemlja svojo pot ,kjer se obdobja hladnih in vročih izmenjujejo. Se pa da tako pobrati veliko denarja od naroda, to je res .
Upam,da dokler bom še lahko vozil avto, da bodo obstajali se vedno dobri stari dizli in benzinarji.
Ostali, ki hočejo biti "zeleni" oziroma mislijo, da bodo še tem kaj prispevali, naj kar kupujejo električarje.
Ne vem ni. Pozimi, ko sem dopustoval na Rogli, sem mel vedno Fiskars lopato "tamalo" v kuferaumu. Ko imaš 4 dni avto na snegu ni lepo ven prit, sploh če kak dan sneži.
Pustimo te poti raje drugim, ki jim je všeč sadomazohistično potovanje po Sloveniji. Me pride ceneje, če plačam dvomesečni tretma fizioterapije privat v Izoli, kot pa, da bi si vsak dan ogledoval lepote Slovenije. 😉 Druga možnost, dvotedensko spanje na Ptuju pa te pride stat toliko, kot eno dobro potovanje na Šri Lanko ali v kak drug eksotični kraj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.