Esmir Kenda Kenda Napisano 25. avgust, 2014 Prijavi Napisano 25. avgust, 2014 mazda 6 dizel 2004 2.0 100kw avto se je kar ugasal ,nihanje z obrati....resil sem pri mehaniku je takoj iz prve mi povedal kaj je narobe je resu 4x mazde pred mano...SENZOR PRETOKA GORIVA 220 + 40 ROKE zdaj ga imam 2 leti dela kot urca Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2014 Prijavi Napisano 25. avgust, 2014 Aha, se pravi zadeva zdaj deluje kot se zagre? ?e ja, potem napi?i kateri mehanik, da ga mogo?e ?e kdo obi??e, ?e je maher. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. avgust, 2014 Prijavi Napisano 25. avgust, 2014 z drugimi besedami ?e en primer imv ventila...............ena izmed mnogih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Esmir Kenda Kenda Napisano 27. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 mehanik se nahaja v (ankaranu) v blizini KP , tako je ja IMV ventil mehanik se nahaja v (ankaranu) v blizini KP , tako je ja IMV ventil ja in se to, da bi avto sprejel ta del mora bit v delovni temperaturi,tocno kolk ne wem Citiraj
Esmir Kenda Kenda Napisano 27. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 mehanik se nahaja v (ankaranu) v blizini KP , tako je ja IMV ventil ja in se to, da bi avto sprejel ta del mora bit v delovni temperaturi,tocno kolk ne wem Citiraj
Gelipter Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 E.Kenda kenda lp zanima me kje je ta mojster -mehanik v Ankaranu..pred letom sem iskal dobrega mehanika za mojo Mazdurino.nisem najdu...dobrega mojstra.sem tam blizu doma...he he.za moje pojme sta najbolj?a mojstra za Mazde Bo?tjan -Ajvar in Dr.Pelko.lp ale? 1 Citiraj
bucek Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Tole sranje sem imel glih pred dvema mesecema. Bil je IMV ventil. Ko sem pokljukal spisek znanih napak se je pojavila ?e ta. Upam da je zdaj konec:spisek: podlo?ke, intercooler, hidravli?na cevka za sklopko, rolo prtlja?nika, optika (v dveh sezonah je pobralo gume)... Verjetno ?e kaj pa se ne spomnim. m6, 100kW diesel, l. 2004 1 Citiraj
Esmir Kenda Kenda Napisano 30. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2014 E.Kenda kenda lp zanima me kje je ta mojster -mehanik v Ankaranu..pred letom sem iskal dobrega mehanika za mojo Mazdurino.nisem najdu...dobrega mojstra.sem tam blizu doma...he he.za moje pojme sta najbolj?a mojstra za Mazde Bo?tjan -Ajvar in Dr.Pelko.lp ale?pred "katarino" cca 50 m zavijes desno (ce gres od kp proti ankaranu) je 1 znak STOP rumena hisa,......GROZDAN(grozda) meni je resil tezavo zdaj pa ni nujno da je tip expertTole sranje sem imel glih pred dvema mesecema. Bil je IMV ventil. Ko sem pokljukal spisek znanih napak se je pojavila ?e ta. Upam da je zdaj konec:spisek: podlo?ke, intercooler, hidravli?na cevka za sklopko, rolo prtlja?nika, optika (v dveh sezonah je pobralo gume)... Verjetno ?e kaj pa se ne spomnim. m6, 100kW diesel, l. 2004dobro sem sel skozi,ker baje nekateri so dali par sto eu. Citiraj
Gelipter Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 E.kenda.hvala za odgovor...mislim da ga poznam..lp ale? 1 Citiraj
Esmir Kenda Kenda Napisano 13. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2014 imam napenjalec za mazdo 6 ,ce kdo rabi ,nov nov kupljen 11.9.2014, Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.