Kamion so odpeljali šele ob 16.30uri. prav takrat sem šel mimo proti Kopru. To je bila najslabša intervencija in situacija na avtocestah ever.
Tako šalabajzarskega, amaterskega, katastrofalnega odnosa nisem videl še nikoli. Policaji so se malo vozili z motorji med kolonami, nato so se pogovarjali malo z Darsovci, nato so šli zopet en Giro, nato zopet do darsovcev in delavcev na cesti. Kot, da so na športnem dnevu. Da bi pa šli z motorja dol in malo uravnavali kaos na cesti, to pa ne. Saj verjetno niti ne bi znali nič naredit. To je že preveč za njih.
Toliko dolgo, dokler lahko povem kar mislim, delam kar se mi zljubi, poslušam, kar hočem, nobeden ne tepta mojih pravic , toliko časa mi ni pomembno , kdo vodi to našo državico. Dobro, važno je, da ni levak. Drugi je lahko vsak.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.