Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Seveda je možno, da laže, čeprav naj ne bi bil več kot 5-10%, kar je še vedno OK. Logično pa da v 100km ne morem tega testirat na edini pravi način in to je z ročnim preračunom pri tankanju do polnega. Recimo Mazda ima 2 programa tako imenovana Trip A in Trip B. Pri Škodi so celo trije in sicer, dolgoročna, kjer so bili podatki p šprabi na cca 6500km. Potem sta pa še dve in sicer poraba od tankanja in poraba od zagona motorja. In za primerjavo je bila dolgoročna 10l/100km in ker sem šel tankat takoj po prevzemu SUV-a, sem gledal na koncu samo porabo od tankanja, ki pa je bila 7,5l/100km. Kot orientacija je dovolj. Je pa seveda res, da ker gre za testni avto je tudi ta dolgoročna poraba verjetno pretirana in večino časa pri normalni uporabi ne štartujemo k blesavi, ne divjamo po AC-jih al pa se gremo gorskohitrostne preizkušnje (čeprav je pa zabava).
-
Avdić, ja. Saj s strani posla razumem. Pač pripelje tisto maso poslušalcev in to je to kar danes šteje, da si dober in uspešen. Je pa dobil en kup minus pik pri meni takrat, ko je sprovociral tistega ravnatelja do samomora. In jih še ni uspel popraviti do zdaj.
-
A1 je skret ratal... še dobr, da imam dve simki v telefonu, da je vsaj Telekom deloval.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)