BOBI Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 misljeno v nasprotnem smislu.Me je en opel ku?nil ker sem mu vzel prednost pa se ena Citiraj MAZDA POWER
Marko_mx-3 Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Grdo! Zdej bo pa treba za?eti malo pazit na cesti v roku enega meseca je kar nekaj Mazdic ?lo po gobe, pazite kaj po?nete! Citiraj
KAALman Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 too bad hmm... nesre?a nikoli ne po?iva... pamet v glavo, pa roke na volan :| Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 G.R.D.O. Takole je bila moja 106ka zdelana samo, da je mene ena ?tudentka izsilila (prav tako opel). Ona je imela pa samo zbito lu? + mal odrgnjen odbija? pa je bila bl v ?oku k jaz. Sem jo moral tola?it. Citiraj
David Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 Auch.....o?itno se je opelca dobesedno zaljubila vate da te je tako moooo?no ku?nila..... ?ala mala.... LP dAvid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 O?itno med opelicami in mazdilaki res ni neke ljubezenske iskrice, al pa jo je celo preve? in se skoz ho?jo med sabo pokauuuusaaat! Sicer pa ?koda za vsako plo?evino ki je skrivlena, tolk bolj ?e je na havbi mazdin znak! Se pridru?ujem ?alovanju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
apcih Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 so?alje avo? popravlu, al bo? v grabn prevrnu? Citiraj
LEPI Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 OUCH prokleti nem?ki tanki! Citiraj
Hrdzo Napisano 13. november, 2005 Prijavi Napisano 13. november, 2005 Ajoj....bem ti jarca....od kad sam i sam imal takav/slican dozivljaj )Klik na link) i mene prodje zima kad vidim razbito mazdo!!!! Glavu gore i pleh bu se vec sredil!! Citiraj
x-t-c Napisano 16. november, 2005 Prijavi Napisano 16. november, 2005 Jao pa ne opel... bo? mogu pleh stran rezat ker se je oplove RJE navleku tega ne spravi? ve? ven Citiraj
BOBI Napisano 16. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2005 bomo mi to porihtali v nulo pa se kaj drugo da se bo po koncani zimi pa sajnalo na kakem srecanju Citiraj MAZDA POWER
uri1 Napisano 16. november, 2005 Prijavi Napisano 16. november, 2005 Tole je blo pa res pa ?e z oplom no... Citiraj
wiperboy Napisano 17. november, 2005 Prijavi Napisano 17. november, 2005 mater ej pa ne ?e spet z oplom ..... audi ma 4 kroge za vsak krog na maski 100.000 km opel pa samo enga pa ?e tistega pre?rtanega Citiraj gremo na?i.....
din Napisano 17. november, 2005 Prijavi Napisano 17. november, 2005 mater ej pa ne ?e spet z oplom .....audi ma 4 kroge za vsak krog na maski 100.000 kmopel pa samo enga pa ?e tistega pre?rtanega Nikoli ni lepo ko pleh zvije? - itak , ampak hebe? pleh, se bo ?e porihtal Citiraj
ReDevil Napisano 22. november, 2005 Prijavi Napisano 22. november, 2005 Ja Wiperboy, na tole temo je tut kolega izjavu: vsi avti z okroglimi znaki so OK, razen ?e majo prestreljenega! Le ker bi to biv mi?ljen? Vseen pa mislm da je opel vseeno podcenjen in da dobi? velik avta za (razmeroma) mav gnara! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
krofl Napisano 22. november, 2005 Prijavi Napisano 22. november, 2005 Joj, tok lepa mazdica pa udarjena Druga?e imam pa eno zelo dobro izku?njo z mazdo v karambolu. Vozl sem rent a car mazdo 323 sedan (97) in se mi je neka ?enska z golfom 3 zaletela v rit. Rezultat: Golf je imel razbito lu?, zlomljen odbija?. Mazda: Odkru?ena barva na odbija?u :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Aja sicer pa verjetn se strinjate s tem, da je bols met razbit avto, kokr pa da je s kom od vas kej narobe, ker koreto se da zrihtat, clovk pa ma sam eno zivlenje! No zdej sm res odkriv toplo vodo! )))) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
makaveli Napisano 26. november, 2005 Prijavi Napisano 26. november, 2005 Kdo je reku da mamo sam en ?ivleje? js mam 2! To sm odkril predv?eraj?njim, ko sm iz grabna vn lezo zarad golfa! S temi doj?-farerji je res neki narobe! Majo ?e vedn ob?utek da so nad ljudsko raso al kaj? Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
ReDevil Napisano 28. november, 2005 Prijavi Napisano 28. november, 2005 Ja verjetn je ?ofer med vo?njo glih ?ital Mein Kampf! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.