Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zakaj pa je tvoj odrešenik ni spustil? Bi lahko na tak način blažil kronske težave, ne pa najemal kredite in delil dodatke.
    • Golob je kriv 😆   Aja, če bi bil Golob, bi bil še cenejši, ker bi marža ostala nižja 😉
    • To sem mislil v kontekstu zmogljivosti...tisto,ko sem pisal o max. navoru. Drugače pa imaš 100% prav. Rotirajoči stroji-vrtalni vijačnik,udarni vijačnik,cirkular,kotna brusilka,tračna žaga,motorka itd...tukaj se pri meni konča. Tudi pri svedrih,žagicah ipd.-dreka ne kupujem več...sem imel eno res neprijetno izkušnjo pri svedrih. Sem nekdaj za "mali cvenk" kupil ene svedre...Mister tool ali nekaj takega🙄...je že zeloooo dolgo tega...cca. 30-35 let....v setu svedri za kovino,svedri za les,svedri za kamen.... In sem vrtal luknjo 5mm v pločevino-Knauf-profil...z levo roko držal profil,z desno vrtal z vrtalnikom Kress 500BS-sem ga tukaj že predstavil. In ko je sveder zagrabil-pok,se je sveder zlomil,in spodrsne stroj proti roki😲.... Sem imel še srečo-lih tisti 1cm,kjer gre žila čez kito ni vtrgalo,drugače pa kar orng rana....se je na srečo kar dobro zacelilo,a kri je bilo "adijo pamet...,da je žena skoraj v nezavest padla.....je dobesedno "teklo" po tleh...😬 Pa si pol misliš-butelj...samo k je že prepozno....🙁   Dreka-ne hvala....toliko se pa imam rad,da mi tega ni treba.  
    • Ne moreš primerjati Makite z  šrotom od parkside. Najslabša Makita je svetlobna leta nad najboljšim parksideom. Naj samo povem, da sem samo enkrat kupil električni rezalnik od parkside. Med delom ( pri visokih obratih, seveda) je razneslo nož in ostanki so poškodovali ohišje.  Del ohišja se je zaril v stol poleg mene. Dobro, da sem ostal živ. Od takrat ne kupujem več poceni orodja, pa četudi ga rabim samo enkrat. Recimo za razrez dveh desk sem kupil novo Makito baterijsko 36V cirkulano žago. Vem, da jo bom še kdaj rabil.😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.