Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• in jabolka debelejša ter slajša  
    • Sem kar zadovoljen z razpletom in zmagovalcem, no ja 44 bi bil lahko nekje v točkah vseeno, hehe. 
    • Je pa to tko. Kaj kdo išče, kar se čolna tiče. Sam zglisiraš. Drugače je pa za brenčanje po obali, ali pa do kakega otoka. Men je služil odlično. Strošek 2€ na uro. Prodajam, ker bom kupil 4m+ plastiko in jo pustil na morju... 
    • https://tehnozvezdje.si/nedeljski-nasvet-zato-se-niti-v-sanjah-ne-vracam-v-objem-uradnega-serviserja/
    • Rabim nasvet glede kolesa. Danes sva sla na Osolnik nad Medvodam, cesta je kar u hu hu strma. Gor ni panike a na dol so mi zacele ropotati bremze spredaj in zadaj ker so se pregrele, in to res ze na zacetku, pa nisem sofer ki jih drzi stalno da se drgnejo. Zgodovina:   Gorsko kolo Head, tektro diski in ploscice. Ploscice redno menjane. Ketna povsem nova mesec nazaj Trenutne se celo meso. Diski so se original, kolesa stara cca 6-7 let. V redni uporabi ampak nisva ekstremista, med dopustom pa greva tud v alpe, tako kot lani na kraljeve prelaze. Kolo je standarden MTB pred invazijo modernih koles, je pa predelan z baterijo tam kjer je bidon. Dodatna teza tega je zgolj baterija max 1,5kg. Bolj je moja teza 95kg problem . Sem pa bil zadaj za zeno, kot v motogp na difuzorju, tud zrak je pomemben.   Je to kak znak ko je treba ukrepat? Ali zgolj moment resne sile, kot omenjeno spust je kar hud in hiter potem pa ovinki.   Diske sem meril, 2mm zadaj, 3mm spredaj (enako na vseh treh kolesih) tako da debelina je ok.   Greva pa v soboto spet v francoske alpe, zato vprasanje. Mogoce bom samo sel po nove ploscice za vsak slucaj. Merci
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.