Ali lahko sklatim dron?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Saj to pa verjamem in upam, da nimate toliko problemov. Saj vsakemu kateremu rečem je malo čudno saj je pač Mazda. Saj jaz sem tudi upal da bo top. In ne nimam ne časa ne volje, da bi iskal napake in letal po servisih po dokazila... Tudi nič nimam od tega. Le slabo voljo pa manj živcev... 🤣 Tudi meni ni jasno kaj se dogaja s tem avtom. En detajl... Ko sem naročil avto mi je bilo rečeno, da naj bi bil konec septembra ali v začetku oktobra dostavljen... Bil pa je že okrog 10.9 v avtohiši... Kar je "presenetilo" tudi prodajalca. To mi je bilo malo čudno... Verjetno je stal nekje na zalogi... Je pa dejansko 2025 letnik. Ne vem kaj je ampak nekaj ga očitno elektrika zajebava... Že matrični ne delajo tsko kot morajo. Občasno. Nov do ene 5-7.000 prevoženih ni nič škripal. Sedaj povsod. Sicer pa po tujih forumih pišejo o škripanju tako, da nisem edini očitno... Bremze škripajo od novega. Pa ko manevriram na parkplacu in obračam volan ko grem rikverc ali naprej z rahlo pritisnjeno bremzo vse škripa... Bremze in na podvozju. Mazda pravi, da je to normalno. 🙃 Ne vem no.... Ne govorim, da je Mazda sranje a očitno sem jaz dobil slab primerek.
-
Sem pod "gume" obljubil zapis o porabi goriva na GYkah in lahko povem, da je celo malo manjša kot na Bridgestonkah po enem tanku goriva. Je pa vožnja bolj mehka, udobnejša in gume na mokri cesti držijo res odlično, ko pelješ čez zavoj. Zadovoljen zaenkrat.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.