Budale pijane
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zakaj zavajaš in manipuliraš? A sem kdaj karkoli rekel čez obstoječe hude bolezni in cepljenja, ki se izvajajo že dolgo časa in so dokazano učinkovita in so dejansko izkoreninila te hude bolezni. To je problem vseh tistih, ki mečete vse v isti koš pa al ma vezo s čim al pa nobene. Spet izredno črno bel pogled na svet pa čeprav tudi ti prav dobro veš o katerih genskih kao "cepivih" se pogovarjamo in čemu so bila namenjena. O ničemur drugem se ne pogovarjamo in prosim ne polagat besede v usta nekomu, ki jih ni nikoli izrekel ali napisal. Hvala.
-
Saj sam veš, da je že večkrat tukaj bila debata o varstvu osebnih podatkih pa si vedno imel nekaj proti. Ne ljubi se mi pa tega iskat. Čudno mi je bilo le to, da si prav ti predlagal tisto rešitev s kilometri....
-
Boss zmeden? Jaz sem bil tudi zmeden, ko je Boss kupil Škodo, pa še brez palčke nivoja olja. Vse se spreminja. Tudi vojaškemu zavzetju sosednje države s tisoči žrtev se več ne reče vojna, ampak specialna operacija. Sem prebiral 150 let stare mrliške knjige, po 5 otrok in več iste družine je umrlo v 2 tednih zaradi davice. In potem, ko se je davica izkoreninila in še mnoge druge bolezni, s pomočjo cepljenja, se najdejo amaterski pametnjakoviči, ki vedo več od znanstvene medicine. Jaz tega ne kupim. Zlorabe pa se dogajajo, vedno so se in se bodo. Tudi vojni dobičkarji (farmacevti). Kaj je tukaj novega?
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.