David Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Ja name pa kar pozabli al kaj....kar poglej datum moje prijave... Marko kar povej jim..... LP daVid Citiraj Feel free....
janik Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Tudi jaz sem ?e za las ujel eno izmed zadnjih ?estic maja letos. Pred tem sem se v Mazdi peljal enkrat ali dvakrat. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
David Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 No jest se pred tem nisem ?e NIKOLI nisem peljal z mazdo... se pa zato zdej toliko bolj z u?itkom..... LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Ja simon bo? moral ?e kar nekaj ?asa pametovati po forumu da bo? Davida in komarja ujel Tile trije smajliji so ?ist mimo Citiraj
David Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo ?e mr Labson pridru?il....sam se ?e odlo?ava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preve? priden.... LP dAvid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo ?e mr Labson pridru?il....sam se ?e odlo?ava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preve? priden.... LP dAvid po mojem ko ti bom prinesel pumice (kar bo cez 2 tedna -najbrz) se bos hitreje odlocil? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Preve? priden v primerjavi z vama :ne vem: Kaj se je pa z tisto temo v kr neki zgodil Chat....? Citiraj
David Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Chat is Back again.... ho to subforum KR NEKI!!! Z vsem spo?tovanjem.,... daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 16. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2005 Ja va?no da smo vsi ?imbolj aktivno (mene trenutno net mal blokira) pa tut da ni ognja preve?krat v strehi oz. dru?inskih prepirov Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.