Karlos Napisano 30. september, 2017 Prijavi Napisano 30. september, 2017 Pozdravljeni Gledam eno rabljeno mazdo 3, letnik 2006. Vse je tipi topi. Vozi se ko nova, redno servisirana na poobla??enem servisu ... Moti me edino to, da ko ugasnem avto da za?nejo lu?ke na armaturki utripati. Ali je to normalno? Zanima me tudi ali je to normalno, da ko odpre? voznikova vrata in je avto ugasnjen skozi nadle?no piska? Citiraj
Miha Strmec Napisano 30. september, 2017 Prijavi Napisano 30. september, 2017 ?e ima? lu?i pri?gane je normalno da piska. Citiraj
jures Napisano 1. oktober, 2017 Prijavi Napisano 1. oktober, 2017 Verjetno se ti tepe ker jih imas na on da ti dela coming home.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Brane Napisano 1. oktober, 2017 Prijavi Napisano 1. oktober, 2017 To ni normalno, pregorela ti je ?arnica v v pepelniku ali v predalu na sovoznikovi strani 1 Citiraj
Activa Napisano 1. oktober, 2017 Prijavi Napisano 1. oktober, 2017 Ni normalno, en slab stik je nekje. Piska samo takrat ?e nima? lu?i na avto (?e ima? senzor za svetlobo) in odpre? vrata. Citiraj
uklopko Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Preveri notranjo osvetlitev.....sovoznikov predal, osvetlitev vzigalnika oz pepelnika, in pa zunanje pozicijske luci. Ko je meni crknilo nekaj od tega so mi je brlela leva stran pozicijskih (ledice sem imel) v armaturi pa je svetila zelena lucka kot bi imel prizgane pozicijske. ?e pa sem stisnil zavoro pa se je pri?gala vsa sredinska konzola he he. Novoletna jelka. Preveri, zamenjaj in javi ;-)Sre?no Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.