godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) 6.5 let ima noter. Moj je WHR, nimam pa BARO. Pol leta nazaj sem jo imel na servisu. Čakam kdaj bo riknila ali pa da bom začel nazaj z daljšimi pohodi. Tudi jaz jo imam za hribe in kolo. Na kolesu uporabljam OH1 + cadenca speed senzor. Popravljeno pred 3 urami od godlike 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Jaz bom za kolo počas ubavil karoo 3, tako, da ne bom ure več rabil na roki. Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Zdaj sem z novim kolesom odpravil potrebo po telefonu/uri za beleženje. Kolo beleži vse. Če prakticiraš različne športe, pa pač rabiš eno ali drugo. Nekaj screenov: 3 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Tilen5 napisal: Jaz bom za kolo počas ubavil karoo 3, tako, da ne bom ure več rabil na roki. Nimam je na roki. Na noailcu na belanci je. Za to pa imam Polar OH1. Optični hear rate monitor. Citiraj
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ja sej v vsakem primeru rabiš pas za srčni utrip. Tako pri uri kot pri računalniku. Računalnik je veliko bolj pregledan z več funkcijami za kolesarja kot pa ura na balanci kjer lovis gumbe po razgibanem terenu. Cena pa tam z uro 😁 Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Samo računalnik ni za v hribe. Včasih sem bil dosti v visokogorju. Seveda je pa logična izbira računalnik, če je samo kolo v igri 👍 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 32 minutami Prijavi Napisano pred 32 minutami Ja za v hribe maš uro Zato se pa kup oboje ^^ 1 Citiraj
godlike Napisano pred 11 minutami Prijavi Napisano pred 11 minutami To pač moreš met denarja. Pri meni je optimizacija. Žal. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.