Skoči na vsebino

godlike

Člani
  • Sporočil

    1.643
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    9

Vse objave uporabnika godlike

  1. godlike

    Jamralnik v2

    Seveda. Swiss Stop so 23-30€. Pa če menjaš obojne, je že 50-60€. Delo pa kolko je pecikl mehanik nesramn. A si še olje zravn menjal? Jaz na 3 leta zgulim komplet sprednji na kolesu.
  2. godlike

    Gume

    Pa sma mi2 pri snegu? Al ti kje drugje meriš teh 5 cm? 🫣
  3. godlike

    Gume

    Jaz sem doma na 300 nmv, pa sem vseeno imel zjutraj 2cm. Noro je ja.
  4. godlike

    Gume

    Hmmm, Falken Azenis FK510, Conti pc6, Hankook s1 evo3, Michelin PS5. So tudi Y. Jaz osebno bi PS5 izbral. Če pa nisi za tak športne, bi pa dal gor Hankook, mogoče Falken.
  5. godlike

    Gume

    GY E F1 AS 3 je zastarel model. Gledam samo zadnje modele. Torej ali je AS 6 ali pa sruga firma. Imaš pa prav, Y je zelo malo modelov.
  6. godlike

    Sprememba cene goriv

    Tak nekak. Mol sem ukinil, ko sem ugotovil, da so ezanol dvignili. Pred tem sem bil pol:pol, Petrol ali Mol. OMV pa sem kako leto že prej ukinil iz istega razlog.
  7. godlike

    Zbil srno

    6-8 let. Kak me prime. Tudi odvisno od cene vozila. Treba se zavedat, da kasko je 80% eurotax vrednosti. Pa luči in strkla lahko pokriješ iz kombinacij. Kombinacije delnega kaska pa vedno. S kaskim umaknem še objestnost in parking ostalo ostane.
  8. Danes sem končno uspel to podariti naprej. 🙂
  9. godlike

    Zbil srno

    Kasko imam na starih avtih umaknjen. Kombinacije pa obdržim. Tudi s kombinacijami ne greš s procenti gor.... Kasko sem koristil 1x, ko sem nekoga spregledal....
  10. godlike

    Zbil srno

    Vzami si kombinacije drugo leto zraven. Sam imam 0.5% odbitne + delni kasko kombinacije: toča, divjad, stekla, tatvina, objestnost in parking. Vse kombinacije so brez odbitne. Cenilci, vsaj pri Savi rotirajo, ravno za to, da bi jih težje prečital. Greš na uradno cenilno mesto svoje zavarovalnice in bo ok 🙂
  11. godlike

    Zbil srno

    Kaj boš koristil kasko ali kombinacijo dvijad? Večina zavarovalni za divjad zahteva zapisnik, ki je bil narejen v 24h od dogodka. V vsakem primeru do cenilca. Klepar ali pooblaščenec bo na koncu tudi delal cenitev, ki celo lahko ima zaplete. Moj nasvet, avta ne čisti. Naj bodo dlake gor, kri, itd,... Več kot je dokazov, bolje je. Cenilec mi je pravil, da prav vidi, ko z oljem namažejo blatnik pa dlako v šopih gor zmečejo..... Tudi če Mazde ne voziš na original servis, ti jo komot lahko popravlja pooblaščenec. Tistemu ko boš dal cenilni zapisnik, bo zadevo uredil. Sem tudi Mazdo leta sam šraufal, šipo pa je menjaval pooblaščenec. Pelješ tistemu, ki misliš, da ti bo najbolje popravil, plačano boš tak imel.
  12. godlike

    Zanimivi oglasi!

    Ceno je danes popoldan spustil.
  13. godlike

    Pohvalite se,...

    1 mesec in 1 dan sem pridobil na letni vinjeti. 😎 Ko je potekla, jo kupim, ko jo rabim spet.
  14. godlike

    Sprememba cene goriv

    Ne. Petrol in Shell je E5. Mol je to v zadnje pol leta prešel. Poglej na ročko, ko tankaš. Mora pisat gor E5/10 ali B7/B10 (za diesel). Alkohol je za po grlu in ne za v avto 😆
  15. godlike

    Sprememba cene goriv

    Na Mol-u in OMV-ju ne tankam, ker imajo E10 za 95-ko.
  16. godlike

    Jamralnik v2

    Moj je za sovoznikovim predalom. 😆
  17. godlike

    Sprememba cene goriv

    Pol se strinjam zdaj pa ne vem kero reakcijo naj dam. 🤣 Prosim, 100 komadov robčkov v zaprti škatli. Ti dam lahko naslov na p.m.. Ko bo regulacija sproščena, vidim kaj bo že pri 100 oktanskem, ki je 30c dražji, včasih pa je bil 8c. Ja razlika je mogoče zdaj 3c, včasih je bila več. Naj bo enaka. Čemu je potreba sploh po razlikah?
  18. godlike

    Elektromobilnost

    Za 1x je za vse daljše Ford. V četrtek sem ca. 100km naredil v enem dnevu. Ampak to je do Brezna po Dravski in na drugi konec MB-ja parkrat... Mogoče parkrat do Lipnice.... Tudi vinjete nima. No trenutno je nima noben 😆
  19. godlike

    Sprememba cene goriv

    Žalostno. Dizl in bencin trošarine bi morale biti enake. Gospodarstvu se povrnejo. Tako da res ne vem, zakaj se dizl subvencionira skozi vso zgodovino.
  20. godlike

    Elektromobilnost

    Se strinjam. Samo na mild oz. mehki hibrid nimamo vpliva. To se ne da polniti. Viličarji v industriji (poznam osebno iz ene fabrike) so že več kot 30 let na akumulatorje. Ampak tam se je zamenjalo baterijo in vozlo naprej. Tista ven vzeta, pa se je polnila. To se sploh ni dalo polniti na viličarju direktno. Tu je viličar delal ruski turnus in da bi stal ko se polni, je neracionalno. Če se teh ne da več ven vzet, so dejansko šli s časom nazaj. Kar je zelo žalostno. Zakaj pa misliš, da imam i20n? Vsaj ostala alternativa v tej velikost je neka inačica hibrida, zdaj pa pač imam gokart.
  21. godlike

    Elektromobilnost

    Lastnica je v penziji. In se manj vozi. V sklopu asistence je bilo. Akumulator so potem dali noter 65A Rocket, ker ima dovolj močen alternator.
  22. godlike

    Elektromobilnost

    Intervencije so tudi zaradi hibridov, ki so za bruhat. Jaz imam 65A AGM akumulator. i20 n-Line mild hibrid pa samo 45A, ker ima seveda dodatni Li-ion .... In na 2.5 leta starem, ker se vozi res malo, se je pozimi sesul AGM in to tak, da ga polnilec niti polnit ni htel. Je moral prit AMZS in ga vžgat....
  23. godlike

    Mazda ceniki, najdi cenik

    Porsche je pred časom dal 4000€ dodatnega popusta na Leasing. Po izračunu si pa bil 2000€ na slabšem.
  24. godlike

    Jamralnik v2

    Nisem vklopil še logike danes 😅 Tudi na 6k km je kr dost.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.