Skoči na vsebino

Bologna

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ravnokar sem pri?el iz Bolonije kjer smo si ogledali Avto sejem. Ve? slikc po jutri oz. enkrat v bli?nji prihodnosti. Me je pa presenetila MX-5 ki v ?ivo ?e bolj? zgleda kot na slikah, ji delajo krivico :P

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

LP!

Marko

Napisano

sami asi :)

samo une pi*ke bi pa kar dol z avta nagnal... :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

sami asi :)

samo une pi*ke bi pa kar dol z avta nagnal... :P

Use firma ?asti...... :P:bravo: Tudi ?e se streha zvije.....hihihihih

LP david

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pol se boš lahko pridružil mojemu Klubu :) ...če boš obupal seveda
    • Prehitevanje kolone z motorjem je dovoljeno po CPP. Enako na mejnem, tud preverjeno s policisti Zal je to prednost motorja, poglej s pozitivne strani motor veca pretocnost prometa.
    • Ker bi lahko bil kulturen voznik?   Ko se pelješ po avtocesti in se nekdo na koncu pospeševalnega pasu želi vključiti na avtocesto, naj bi se, ČE JE MOŽNO, ti prestavil na prehitevalni pas, da mu omogočiš lažje vključevanje. Tu je podobna situacija: nekdo bi se iz odstavne niše rad vključil v promet, in bi se lahko avtor posnetka že prej prestavil na vozni pas in se nato vrnil nazaj, saj je očitno imel dovolj prostora. In mislim, da vsi tu toliko poznamo stanje na naših cestah, da vemo, da če bi tisti siromak v odstavni niši čakal na prazno avtocesto, da bi tam lahko tudi penzijo dočakal... Ampak, nekje smo že ugotavljali, da se pri nas vozi zmerno do pretežno egoistično. In zelo malo se jih zaveda, da, če mu na nagrobnik napišejo "imel je prednost", njegovim domačim ne bo zaradi tega nič lažje...     Je pa ta odstavna niša postavljena na precej nenavadnem mestu, vsaj za moje pojme. Ker se iz nje vključuješ praktično v križišče. In če bi želel potem nadaljevati po avtocesti naprej in ne zaviti desno? Te pravzaprav prisilijo v neke čudne manevre...
    • Hmmm... kolikor vem, tole ni vključevalni pas ampak odstavna niša ... in tip absolutno nima prednosti... Boss je na svojem pasu, ker zapušča obvoznico ... Zakaj bi se moral umakniti?  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.