Tilen5 Napisano 22. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2018 A ima mazdin "radio" mo?nost pregleda map, ki so na USB klju?ku? Ali zmeraj da komade po abecedi in to je to. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tadej7ad Napisano 23. marec, 2018 Prijavi Napisano 23. marec, 2018 Nima mo?nosti izbire po mapah. Lahko izbira? po zvrsti, izvajalcu ipd., ?e ima? seveda lepo urejeno.Glede predvajanja iz USB je bolj ko ne ?alost. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Tilen5 Napisano 23. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2018 Dobro se bo dalo pre?ivet je pa mal tko bogi ta sistem ja Hvala za odgovor Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 15. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2018 Kaj vi preferirate "Centerpoint" OFF al ON .. nism se imel ?e ?asa dodobra poigrat pa me zanima va?e mnenje Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
AmpeR Napisano 16. april, 2018 Prijavi Napisano 16. april, 2018 Jaz imam ON.Imam ob?utek, da je malo bolj?i zvok... Citiraj
Jest Napisano 16. april, 2018 Prijavi Napisano 16. april, 2018 Jaz imam tudi ON... Sicer pa enostavno probas in slisis, kaj ti bolj ustreza ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LnB Napisano 16. april, 2018 Prijavi Napisano 16. april, 2018 ?e ma? ON se vklju?i surround zvok, tako deluje tudi centralni zvo?nik na armaturki. Meni deluje tak bolj globok in mi je v?e?. Nekateri pa pravjo da je to umeten zvok pa ga raj? izklju?ijo - pol ma? pa? stereo. Citiraj
Tilen5 Napisano 9. december, 2024 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2024 A ve kako resetiram "oil change due"? V računalniku sem kilometre in mesece že ponastavil, pa je sporočilo ostalo. Berem tle, da naj bi držal knof za užgat avto in trip palčko za 5sec? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Hixxy Napisano 10. december, 2024 Prijavi Napisano 10. december, 2024 Ma zapelji se do Samca v Ajdovščini in ti bo priklopil in resetiral. 1 Citiraj
NevLado Napisano 10. december, 2024 Prijavi Napisano 10. december, 2024 pred 13 urami je Tilen5 napisal: A ve kako resetiram "oil change due"? V računalniku sem kilometre in mesece že ponastavil, pa je sporočilo ostalo. Berem tle, da naj bi držal knof za užgat avto in trip palčko za 5sec? hmm, meni poradira tudi na števcu, ampak je 2017 in imam že "novejši računalnik" DAJ RESITERAJ ŠE TIST % ZA OLJE !!! moraš dejansko oboje resiterat 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.