Starost baterije(ali date of production)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Boss zmeden? Jaz sem bil tudi zmeden, ko je Boss kupil Škodo, pa še brez palčke nivoja olja. Vse se spreminja. Tudi vojaškemu zavzetju sosednje države s tisoči žrtev se več ne reče vojna, ampak specialna operacija. Sem prebiral 150 let stare mrliške knjige, po 5 otrok in več iste družine je umrlo v 2 tednih zaradi davice. In potem, ko se je davica izkoreninila in še mnoge druge bolezni, s pomočjo cepljenja, se najdejo amaterski pametnjakoviči, ki vedo več od znanstvene medicine. Jaz tega ne kupim. Zlorabe pa se dogajajo, vedno so se in se bodo. Tudi vojni dobičkarji (farmacevti). Kaj je tukaj novega?
-
Ja vse prevečkrat smo videli kako se zdravniška doktrina spreminja pod vplivom finančnih nadomestil za tišino. Bolj me skrbi doktrina posameznika, ki se je kar naenkrat sprijaznil, da se lahko dela poskuse in raziskave na njih in če se ne strinja ga označijo za nevarnega anticepilca.
-
Lepo napisano. Najbolj se javljajo tisti, ki imajo nekaj za bregom. Tej so vedno najglasnejši.
-
Kot zanimivost in ker smo se večkrat malo prerekali, kolk je potrebno polnit pnevmatike. Nekateri so se zgražali, ker smo nekateri recimo 19-ke na Mazdi 6 polnili z recimo 2,7 spredaj in 2,6 zadaj ali celo več, kar je kar nekaj desetink bara nad oznako na nalepki. 19-ke na Superbu se polnijo celo takole visoko: 2,9 spredaj in zadaj pri neobremenjenem avtu 3,1 spredaj in 3,4 pa zadaj pri polno naloženem. Tole je men veliko bolj normalno in logično glede na 2,3 bara pri Mazdi 6
-
Ja, ampak ne vedno. Včeraj so imel težave pri Lipcah, ker se je naredila kolona od uvoza na AC proti Karavankam pa so rabili kar nekaj časa, da so se spravili v smer Karavank. Ker se je naredila kolona saj je full folka dobilo idejo it na AC preko tega uvoza so čakali tudi tisti za proti Lj, da se zadeva spuca. Včeraj popoldne je bila Soriška dejansko najboljša rešitev.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.