Marko_mx-3 Napisano 29. december, 2005 Prijavi Napisano 29. december, 2005 Na Cardomain.com sem malo pogledal za mazdami iz Hrva?ke in jih je kar nekaj, iz SLO pa ?e nimamo nobene gor Gremo po vrstnem redu od najbolje ocenjene navzdol Kristijan's Mazda Xedos 6 V6 KLIK jsp_m's Mazda Miata: "Macca" KLIK Zeljko's Mazda 323 Tale je ?e na? Zakaj ima? pa tole KLIK Goran's Mazda MX-3 KLIK Marijan's Mazda Protege: "Mrs. Robinson"Pa ?e eden foruma? KLIK Domagoj's Mazda Miata KLIK Don Filipo's Mazda 626 No pictures KLIK Pavle's Mazda 323: "killuminati" He, jaz sem tudi iz Vira samo ne z otoka Vir KLIK Citiraj
Hrdzo Napisano 30. december, 2005 Prijavi Napisano 30. december, 2005 Svaka cast Marko!! A ono sa policijskom palicom...stric mi je policajac pa sam mu je bio zapljenio na neko vrijeme!! I evo nadam se da mi Japanac nece zamjerit....Ovako sad izgleda njegova mazda....malo ju je uljepsal prije Bo?ića! A Killuminati (323F DITD) je iz zagreba, tj tu zivi!! Ovo je samo slikano na Viru!! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2005 sem mi je zdelo da je samo slikano na Viru, pa a ni to samo po?itni?ki otok Pa Japanac bi lahko malo update naredil Citiraj
ReDevil Napisano 2. januar, 2006 Prijavi Napisano 2. januar, 2006 Zanimive so tele CRO mazde, sicer pa smo jih tut v S?G vidli kar precej, sam tam je res bol sociala in imajo v glavnem na?e stare BG variante (predvsem velik je limuzin te generacije in pa na?ih Fovk), hond pa sem v 5 dneh videl samo enih par! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.