slike prejsnih avtov
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Samo da pa Američani ne morejo izvolit enega modrega in razgledanega človeka za predsednika... Ja, no, kaj, saj ga tudi mi ne, samo ena Slovenija v svetovnem merilu ni neka huda sila, Amerika pa naj bi bila... Trump v pismu odkrito užaljen, ker ni dobil Nobelove nagrade: "Zdaj ne razmišljam več samo o miru" N1INFO.SI Ameriški predsednik Donald Trump je v času vse večjih napetosti zaradi svojih ambicij glede prevzema Grenlandije norveškemu premierju poslal skrb vzbujajoče pis Do zdaj so bili Angleži tisti, ki so posredovali po celem svetu in 'nakuhali' vojne in spopade. Zdaj jih bo pa kar Tramp sam, brez posredovanja Angležev. Da si človek kar zaželi, da ga infarkt zadene in se poslovi s tega sveta, ker teh nekaj prepotentnežev bo res spravilo cel svet v vojno...
-
A nismo o tem že govorili? To, da je tisti ekran sredi armature ne le odveč ampak celo nevaren. Strokovnjaki: avtomobilski zasloni so bolj nevarni od uporabe telefona za volanom N1INFO.SI Strokovnjaki za varnost pozivajo proizvajalce avtomobilov k vrnitvi k tradicionalnim armaturnim ploščam z gumbi in stikali.
-
Sem šel kupit čistilo za steklo (skrbno pazil, da ni spet anifriz) in zraven opazil tole: Je kdo preizkusil? Kakšen komentar?
-
Živim v velikem strahu, da mi kdo ubije ali poškoduje taščo, ki ima precej denarja in živi sama na ulici dveh cesarjev 34d, stanovanje 6. Pozvoni dva-krat, da bo mislila, da je poštar...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.