Skoči na vsebino

Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jp, lepo bi bilo ce bi avtor vprasanja napisal , kako se je stvar razpletla. Sploh, ker je dobil kar nekaj odgovorov in tudi konkretnih ponudb za pomoc.

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• - "Grozno! Povsod bo širil laži o meni!" - "Bodi vesela! Huje bi bilo, ko bi naokoli govoril resnico..."
    • Ženske so nervozne samo, ko: - dobijo, - ne dobijo, - bi morale dobiti. V drugih primerih so čisto v redu.
    • Glej, a si opazil, da bolj ko se ven vlečeš, bolj se zapletaš. Jaz sem pisal o domoljubnih pesmih. Nisem omenjal niti domobranskih, kaj šele ustaških. Ti mi polagaš določene izjave, ki jih sploh nisem izrekel - in zraven tega obtožuješ mene, da sem ti pripisal določene izjave, ki jih sploh nisi izrekel in da je to tipičen način članov točno določene stranke. Očitno sva v isti stranki...   Glede konkretnih imen strank si spet tiho, samo namiguješ, da sem v neki stranki nemoralnih in zahrbtnih članov, ki drugim polagajo določene izjave, ki jih sploh niso izrekli.   No, je pa res, da sem pred volitvam sam točno napisal, kako pa kaj mi je blizu. In res so tam komunajzarji, samo mislim, da nimaš poguma kateremu od teh javno in v obraz reč, da je komunajzar...   Kako in kaj mi je blizu? Tu piše:          
    • Jaz srčno verjamem,da bo @Boss vesel,če rata nov praznik😃...pa tudi,če ne,on bo 13ega Maja sigurno fraj,pa tudi,če bo treba vzeti dopust...a ne?!😉 Aja...ne...to pa niso komunisti🧐...eh,škoda😟...bo pa treba na šiht😩   (VABILO) TIGR se vrača iz pregnanstva - Demokracija https://share.google/Lc29KObw4tMzZZUlX
    • Debata pri kavi in ena sodelavka izjavi:   _ "Vsi moški ste isti! Vsi bi od mene radi isto stvar. Še sreča, da jo imam..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.