Skoči na vsebino

Pri Mazdi izdelali že milijonto vozilo s tehnologijami SKYACTIV

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ne na roke. Po BC ne pade zdaj že drug tank pod 7.2-7.3. Na roke bom pa zdaj začel. Verjetno je še višja. Vsaj pri vseh dosedanjih je bila dejansko višja kot je BC kazal.  Nima veze kako vozim... Ali dobesedno "jajcam" ali pa mal obolj sunkovito speljem. Tudi če polovico poti ne pipam gasa ne pade pod 7.2 niti malo.  Ko počasi speljujem je trenutna tudi 30-40l/100km. 🙃    Ob normalnih, počasnih pospeških pa je trenutna 14-16l/100km. Ajde trenutna je itak visoka ob speljevanju ampak mi vseeno nekaj ne štima...   Da zapišejo po testih da imajo z istim motorjem le ročnim porabo pod 6 ali celo okrog 5 po regionalki mi nekaj ne štima...  Jaz sem edino enkrat do zdaj imel porabo vožnje 40km okrog 6l. Ampak to je bila počasna vožnja pa mogoče 1mm na gasu...  Ne vem no.    Imam Drivvo aplikacijo s katero bom beležil pa da vidim... 
    • A pa ti računaš porabo na roke al preko BC-ja?
    • Da napišem moje ugotovitve glede škripanja... Obloga vrat voznika je začela fejst škripat. Včeraj sem pa odprl do konca okno in zaprl nazaj. Zaenkrat se ni ponovilo.  Tudi če jo samo malo odprem za pol cm škripanje obloge vrat neha...   Grem na servis drug teden... Za to pa za tank saj sem včeraj tankal in spet isto... Range po tankanju 620. Po 70-80 km gre števec dol proti eni črtici (danes zjutraj) z range okoli 570... Potem pa ko sem iz parkinga odpeljal skoči igla nazaj na polno in range skoči nazaj na 620-610...   Nekaj ne štima zraven dokaj visoke porabe. 
    • Hja , sem zadnjič pucal kleme, ker mi je ojačevalec ven metalo v safe mode. Kleme so bile seveda polne tistega volka (bel prah). Mogoče bom še enkrat šel skozi. Vem da sem pucal, pa še malo s finim šmirglnom ... Z ojačevalcem je sedaj mir, no vžig mi pa roko na srce že dalj časa tako deluje, malo sem mislil če bo nov  aku da bo kaj bolje
    • Kakšne so pa kleme na akumulatorju? Mogoče oksidirane?   Poskusi snet, očistit in sestavit. Saj ne košta nič - mogoče pa reši težavo...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.