Skoči na vsebino

Mazda žaluje ob izgubi Philipa Waringa


Mazda-si.net

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • So pa ocitno tako stare, da še ni bilo problemov z zasloni na telefonih ali v avtih  … Mogoče so se pri novejših modelih kaj prilagodili  … Jaz imam ravno zaradi tega raje takšna sončna očala brez polariziranih stekel… Res je, da polarizirana zmanjšajo refleksije… ampak se da tudi brez tega…    Mogoče pa enkrat spet probam polarizirana stekla pri naslednji nabavi očal…  
    • Hm... Ne vem, če so pri optiku kupljena RB očala čungalunga varjanta... 
    • Seveda se smo vsi extra komplikatorji.   Kot da Vulkanizer ve, da se na Focusu zateguje s 140Nm, na Giulietti pa s 100Nm.   Je pa res, da ima narod vedno mamj Fingerspitzengefühl (občutka).
    • Ne vem če je Kinston kriv. Včasih pač ni kompatibilno, ker je preveč razlike med generacijami.   Meni se tak kota stara grafična, pa se še nisem uspel prepričat, da jo zaflosam v staro elektroniko.
    • Je zaden že gor...pa itak ima vse omogočeno,tako da bi moglo...mogoče noček mogoče ta Kingston ni Intel trusted cerificiran (Kingston uporablja različne pomnilniške čipe,pa je mogoče to). Bom probal inicializirati eksterno na USB...če ne,pa pač en star 2,5"SSD,k ima itak SATA-3...se mi zdi,da imam še en star Samsung 840 SSD z 250GB🤔...mah-nekje je treba potegniti črto,do kje se še izplača vlagati v tako staro mašino🙄
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.