Skoči na vsebino

MAZDA V SLOVENIJI ZAKLJUČILA LANSKO PRODAJO Z ZGODOVINSKIMI ŠTEVILKAMI

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Zdej so prešaltali na članke tipa "Zlom poletja" in "Ali se je poletje že poslovilo". Sam, da je drama, če ne pri nas pa drugod.
    • Ta mozor in menjalnik sem imel v Giulietti. Top.   Za mene, je to najboljša možna kombinacija MX-5.
    • Jaz bi pa kar tegale vzel, lepo zlezem not... 😁🤗👍
    • Ja vse razumljivo, sem razumel, zanimivo je bilo da je vse delalo servo, bremze, elektrika, samo verglal je pa lucke. Enostavno ga je bilo porint s ceste.Takoj jasno da ni bencina. Nisem povedal vsega, sem vgradil tudi mocnejso benz pumpo en teden nazaj, najprej sem pomislil da sem ga nekaj usral. Zgleda pa da je to doprineslo tisti A nad 15A, celo nemcijo in pot iz nemcije je prenesla 15A (s klimo) ampak v avtu je bila vsekakor premajhna že cel cajt. Zdaj je 30A. Ceprav pise 40A. Gremo pocasi.
    • Neke hude suše se ne spomnim. Vsaj pri nas vrh hriba je bilo vode dovolj. Po dolini pa najbrž tudi.     Čeprav, ja, nekaj je pa res bilo. Pri nas ni vodovoda ampak vsaka hiša zbira kapnico. Nekaterim sovaščanom s slabšimi vodnimi rezervoarji so res gasilci vozili, ker jim je presahnilo...   No, vsekakor bi tudi dež lahko ponehal, ga je bilo za nekaj časa dovolj.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.