Skoči na vsebino

MAZDA BO PRIČELA S TRANSPORTOM VOZIL PO TRANSSIBIRSKI ŽELEZNICI

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  • MAZDA BO PRIČELA S TRANSPORTOM VOZIL PO TRANSSIBIRSKI ŽELEZNICI .
    Ljubljana, 26. september 2008
    • Mazda prva avtomobilska proizvajalka, ki bo redno uporabljala to legendarno povezavo za prevoz novih avtomobilov
    • Masovna uporaba železniškega tovornega prevoza za zadovoljitev potreb ruskega trga
    • Dopolnitev k obstoječemu transportu in skrajšanje časov do...

Preberi celoten članek

Lep pozdrav

Notification_Center.png.baa6b8bc27d171fb4ea1ec50a39d479a.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• 🤣   Ne vozim tovornjak po AC...    Z avtobusom pa vozim po AC in prehitevam....in vozim po predpisih. 
    • Zakaj pa negativizem, sej sem skoraj zadel povprečno. To pomeni, da si se po regionalkah vozil in ne po AC - posledica je najnižja možna poraba, ki jo lahko z normalno vožnjo dosežeš. Nič narobe, sam to je bolj izjema kot pravilo, sploh če AC-je uporabljaš. Sej men je tud ratal 3.6 imet na relaciji vrhnika-Ljubljana vse lepo po predpisih.
    • Ma to je to, jaz nazaj ne grem več, ker bolj komot praktično ne gre, razen, da nekoga najamem, da mi avto voz tankat.   Pa še nekaj - upam, da kak nadebudni petrolovec to ne bere. K tam čakaš v vrsti, gre mimogrede nevede kaka neumnost s tabo na blagajno. V stilu tole nujno rabim - pa četud čokolada al pa neki za popit. Ne fak ne rabim in tud ne stojim v vrsti, da se dolgočasim in pol neumnosti jemljem, ker to je trik. Vrsta mora bit tolk dolga, da ljudje niso nejevoljni in ne tolk kratka, da si prehitro skos. Te fore imajo dobr naštudirane. Če kdo ne verjame naj si ogleda način dela. Šele, ko je vrsta dolga več kot 6 ljudi se od nekod (kot bi padel iz neba) pojavi še en blagajnik na drugi blagajni. če je manj kot 5 bo delala samo ena blagajna.       O ne fak ne, da bi se s kakimi neznanci kr takole na suho pogovarjal... ma o čem pa? O dolgi vrsti in zakaj je treba tolk čakat in pol skupi pizdakava v tri pisane marjetice.
    • Jaz drugače ful uporabljam chat GPT, in ga podpiram(mam celo kupljeno PLUS)  Ampak ne za pisanje/ustvarjanje stavkov al whatever.
    • Ja cits ql. Js mam doma stojalo iz lidla ko sem imel se analogca. Za kaka hitra popravila je čist ok in zdrzi tud elektricnega. Sem pa gledal kaj bol robustnega ampak so cene takoj 200+
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.